Og snuppede guldet fra de andre.

lillput-.DM 057

Svanholms vindere: Stående bagest: Saif Ahmed, assistenttræner, Rehman Mahmood, Harris Razwan, Ali Babar (keeper), Sami Khan, Lucky Ali, Mohamed Ali. og træner Saad Ahmed. Forreste række: Waled Chanan, Musa Mehmood, Wahid Mehmood (anf), Abdullah Mahmood og Junaid Mehmood

————————————————————————————————-

 

Havde to jyske hold ønsket at være med ved lilleput-DM havde turneringen fået en anden dansk mester, for Svanholm, der kom med i stedet for den jyske toer som nr. tre i den sjællandske række, løb med det ædleste sølvtøj. Referenten kan ikke erindre, at reserven er blevet mester før

Ishøj- den sjællandske toer -havde lørdag i Ishøj  efter en gyser af en kamp vundet over Horsens – den jyske etter – med sidstegærdet inde. Et sidsegærde, der sandt at sige ikke har opholdt sig meget i et træningsnet. Og Ishøj havde bemærkelsesværdigt frarøvet Horsens first string på kastesiden – damelandsholdsspiller Shasetta Thas et eneste gærde.

AB – den sjællandske etter brød helt sammen  i sin semifinale mod Svanholm og skulle således spille om bronzen mod Horsens, men Svanholm-Ishøj spillede finale

Og først om finalen.

Svanholm vandt lodtrækningen og gik først i marken under de våde forhold, der varede ved det meste af dagen hjulpet til af en byg

Ligesom om lørdagen lagde åbneren Lucly Ali (37) en solid bund. Åbnerne skiltes først ved 67, da Musa Mahmood (20) gik. De fleste af de senere lagde pænt til og Svanholm endte på 148 næsten udnyttende de tilladte 32 overe. Ishøjs skruekaster Nabil Akhtar opholdt sig som keeper – nok for længe –  indtil han skulle kaste sine overe og endte med 3/20.

lillput-.DM 021

Stokket ud

På den tunge bane var 148 en pæn sjat og Ishøjs chance lå i at åbnerne Nabil  og Hassan  Akhtar kunne lykkes.

Men Svanholm både fieldede og kastede bedre bedre end Ishøj – var mere  pågående og bevægelige i marken – og de to kunne simpelthen ikke prodcuere og efter 8 overe stod der kan 18 på tavlen. Begge endte med at slå offskruere på tværs til gode greb til Lucky Ali. De senere bidrog ikke med meget, så Ishøj var ude for 50. Topscorer Nabil Akhtar 15, mens Rehman Mahmood tog 2 gæder for 12.

De var Svanholm 11. lilleputmesterskab siden DCF indførte turneringen i 1973. At Svanholm har vundet alle tre ungdomsdanmarksmesterskaber er sket tre gange før – første gang for mange, mange år siden – i 1973 i brødreparret Michael (senere berømt tennisspiller)  og Ole Mortensens ungdomsdage. De to kunne begge alene gøre det ud for et helt hold.

Anfører Wahid Mahmood i "full-swing"

Anfører Wahid Mahmood i “full-swing”

For AB  – vinder af den sjællandske lilleputrække og ud fra referentens skøn – han har set dem  aktion i København – favorit, selvfølgelig beroende på, hvad Horsens kunne komme med –  gik det hele i kage.

I denne turnering virkede de totalt hæmmede og uden tro på sig selv. Og mod Horsens måtte de oven i købet lide den tort at blive slået af en pige.

Horsens indledende 99 ( Kavijan Raja24) var ikke mere end AB har lavet adskillige gange i år, men AB har ej heller været ude for at blive konfronteret med en damelandsholdsspiller. Da AB havde mistet 4/42 efter omkring halvdelen af overne, geninstallerede Horsens Shansetta  Thas efter et aldeles mislykket åbningspell med mange udenom.

 

lillput-.DM 001

Lodret bat fra en horsensspiller mod AB

 

Hun fik kastearmen indstillet og med sin – lilleputforhold taget i betragtning – gode fart og konstant længde  ryddede hun som en ekspeditionssag op i ABerne, der var ude kort efter med 57 på tavlen. Hun tog 4/15.

 

lillput-.DM 039

Finaledommerne Mohammed Shakel (tv.) og Bilal Khan var ikke i tvivl om, at Abdullah Mahmood især efter sine spinnende 5 gærder for 7 mod AB skulle være “put” of the tournament

Resultaterne:

Semifinaler:

Ishøj 72/8 ( Hassan Akhtar 18, Nabil Akhtar 12, Vitusan Sangar 3/14, Arkas Kirup 2/13, Liron Prem 2/9) over Horsens 71  (Liron Prem 25, Vithusa Sangar 15, Nabil Akhtar 4/14, Hassan Akhtar 2/8).

Svanholm 131 (Lucky Ali 40, Rehman Mahmood 24,Shazaib Wasin 4/27) over AB 44 (Abdullah Mahmood 5/7)..

Finale:

Svanholm 148 (Lucky Ali 37, Musa Mahmood 20, Nabil Akhtar 3/20) over Ishøj 50 (Rehman Mahmood 2/12).

Kamp om bronze

Horsens  99 (Kavijan Raja 24, Amma Iqbal 2/2) over AB (Shansetta Thas 4/15, Arkas Kirupa 2/10).

 

lillput-.DM 053

Ishøjs sølvvindere

lillput-.DM 044Horsens bronzevindere

lillput-.DM 042

 ABs sjællandske vinder, der blev firer