VIDEO:   HERNGLOS4 HERNGLOS3 HERNGLOS2 HERNGLOS1

Det interessante ved dagens kamp er Hernings gennemsnitsalder synes voksende kamp for kamp. Med brødrene Hedegaard, Lejf Slepsager, Peer Jensen og nu i dag også Claus Hansen vokser alderen. Til gengæld var det også den gamle garde der scorede pointsene og tog gærderne i en kamp der gjorde at Herning stadig kan få metal med kampene i morgen.

Herning var et andet billede end sidste weekend. Det var mere varmt og tørt og det var måske det der gjorde at Glostrup sendte Herning til gærdet. Nyeng og Saumy lagde ellers en god bund med 27 points på tavlen før en fejlslag fra Nyeng gav et gærde til Glostrup. Troels Thøgersen bed sig ikke fast og en drive blev godt taget af Martin Jensen. Sonny Nielsen faldt på første bold og Herning var lidt i problemer med 3 nede for 35, Men Lars Hedegaard og Ilyas Saumy fik styr på skibet indtil Ilyas nåede sin 50 og mistede koncentrationen. Det bragte Morten Hedegaard ind og han blev krumtappen for resten af halvlegen med skiftende partnere. Med 7 seksere sørgede han for Herning fik en stærk position. Inden den sidste over manglede han 15 for en century og med den sidste bold manglede han 5, men måtte nøjes med 4, da der blev kastet bevidst kort. Glostrup savnede klart Aftab Ahmed, der er i Tyrkiet, i deres kasteangreb, der havde kun David Nielsen i starten som gav Herning problemer.

Herning endte med 236, hvilket er en udfordring for et hold som Glostrup, som ikke er kendt som det store gærdehold i år. Starten blev en katastrofe for Glostrup, da Hernings Peer Jensens første bold var kort, men Bashir Shah slog den lige op i luften og blev grebet i mid-off af Sonny Nielsen. Glostrup kom slet ikke over denne start, da Glostrup havde store problemer med Peer Jensens svingere. Han fjernede også Paul Johnstone og David Nielsen samt senere Malik og I Ahmed. Claus Hansen kastede fra den anden ende og fik ram på Martin Jensen for ingenting. Glostrup var pludselig 23 for 6. Nu var det spørgsmålet mere hvor stor Hernings sejr ville være. Glostrups Peter Poulsen ville dog ikke give op så let og han fandt en partner i HA Khan. Peter slog 8 seksere hvoraf 3 på en over fra Lejf Slebsager. Herning tydeligt koncentrerede sig om at få ram på Poulsens partner end ham selv. Det lykkedes med lidt tålmodighed fra Troels Thøgersen. Det endte også med at Peter Poulsen faldt som sidste mand med 90 til sit navn og Herning fik en sejr på 99 points.

I morgen skal Herning til Skanderborg, men det bliver uden Hedegaard brødrene der ellers er på vej til Irland til trænerkursus. Mon ikke Skanderborg får lidt lettere spil i morgen?

HERGLS01

Ilyas Saumy slår til

 

HERGLS03

Mads Nyeng var for ivrig og slog David Nielsen højt oppe og han tog selv grebet

 

HERGLS05

Troels Thøgersens drive blev snuppet af Martin Jensen

 

HERGLS07

Sonny Nielsens eneste bold – ben for Glen Larsen

 

HERGLS10

Lars Hedegaard i aktion

 

HERGLS11

En af Morten Hedegaards 7 seksere

 

HERGLS13

Lejf Slebsager må være en af de gærdespillere der oftest er gået ben for…….

 

HERGLS14

Claus Hansens anden bold…….c A Malik b W Ahmed

 

HERGLS16

Første bold i Glostrups halvleg – Bashir Shah grebet ud fra Peer Jensens kastning

 

HERGLS18

P Johnstone+ lbw b P Jensen………

 

HERGLS20

Martin Jensen, der ellers var i gærdeform, kommer til kort overfor Claus Hansen

 

HERGLS21

Endelig fik Herning brudt partnerskabet da Thøgersen kaster Khan ud

 

HERGLS22

En af Peter Poulsens 8 seksere

 

HERGLS24

M Hagemann b T Thøgersen

 

HERGLS25

Sidste gærdefald – Peter Poulsen gribes af Iylas Saumy….