Frederik Klokker topscorer trods den lave innings

Frederik Klokker topscorer trods sin “lave” innings

De meget fugtige baner/pitche gav forholdsvis lave score

Selv om vores gærdeside er bred, gav det fugtige vejr store problemer-især til det hold der batter først- det fik vi klare beviser på i dagens kamp mod Malaysia.

Egentlig fik vi endnu et bevis på at vi kan batte hele vejen ned. 7 spillere var tocifret, men i dag manglede vi en der helhjertet kunne blive der inde og holde liv i gærdesiden.

Regnskabet taler sit tydelige sprog. Den danske topscorer Frederik Klokker lavede 29 points, Yasir Iqbal 25, Zishan Shah 24, Zameer Khan 22, Aftab Ahmed 21 not out, Amjad Khan 20, og Rizwan Mahmood 16, altså igen 7 spillere ud af 8 gærdefald der scorede tocifret. Men som nævnt, i dag manglede vi et par spillere der blev hængende med en højere score.

Det danske hold scorede 171 for tabet af 8 gærder på de nedskårede 43 overs. En total der nok var 30-40 points for lav til en gevinst i dag.

Vi fik faktisk lagt et godt tryk på Malaysia i vores marktur-efter halvdelen af de tildelte 43 overs- havde vi 4 gærder nede for 88, altså en run rate lige under 4.

Forstålig lidt skuffelse at spore efter kampen

Forstålig lidt skuffelse at spore efter kampen

Malaysia passerede for tabet af 4 gærder. De 4 erobrede gærder blev fordelt på Amjad Khan 1 for 26 på 9 overs, Aftab Ahmed 1 for 39 på 8 overs, og Bashir Shah og Yasir Iqbal med 1 for 30 for begges vedkommende på 6 overs.

Selv om vi tabte i dag er vores håb om oprykning bestemt ikke slukket på grund af nedelaget.

Singapore vandt overraskende og meget overbevisende over Italien, passerede Italiens 173 for kun et gærde, hvilket i det mindste gør det muligt at komme på en andenplads, der giver automatisk oprykning.  Oman ser efter de første to kampe ud til at være det bedste hold i turneringen, men hvem ved om vi ikke på en god dag kan overraske og slå dem på tirsdag. I morgen får det danske hold en velfortjent og nødvendig fridag.

Jørgen Jønsson