Jonas Henriksen kaster den sidste hollænder ud

Jonas Henriksen kaster den sidste hollænder ud

Der var stor styrkeforskel på det danske hold og det lidt klejne hollandske

På grund af vejrforudsigelserne havde de danske arrangører lavet aftale med hollænderne om at starte en time før–kl.9.00- man kunne jo ikke vide, at den planlagte 2 gange 50-overskamp kun varede små 40 overs i alt.

Det hollandske hold, som nok gennemsnitligt er et år yngre end vores, er samtidig også ramt af, at 5-6 af deres normale spillere i øjeblikket spiller World-cup.

Holland startede ved gærdet, og meget hurtigt blev det klart, at vores gæster nok ikke var i stand til at kæmpe sig igennem alle 50 overs. Efter de første 18 overs var halvdelen af den hollandske gærdeside ryddet (5 nede for 43), og de sidste 5 spillere røg for 22 points efter 34,5 overs, altså under 2,0 i gennemsnit pr. overs. Oliver Damgaard fra Herning tog 4 gærder for 20 medens Anique Uddin og Jonas Henriksen begge erobrede 2 gærder for 8 og 10 points.

Danmark startede med Saif Ahmed (39 på 21 bolde), Svanholm og Z. Raja (9 på 6 bolde) fra Ishøj, inden Anique Uddin, AB, lige nåede at snuse til pitchen i 6 bolde. Hele herligheden, som kun varede 5,2 overs inden det danske hold kunne trække sig tilbage med en sejr på 9 stående gærder, og kampen sluttede før frokost. Der var altså ikke brug for de store superlativer i denne kamp, hvor det danske hold gjorde deres pligt, men at det hollandske hold ikke var i stand til at yde bedre modstand, var nok lidt overraskende.

Saif Ahmed lægger hårdt ud

Saif Ahmed lægger hårdt ud

Den største underholdning var nok, da Mr. Svanholm alias Søren Nissen to gange tumlede om på den fornemme græsplæne, fordi hans normale cricketstol, svigtede på flere punkter.

Da regnen udeblev, og vi faste tilskuere mente det var for tidligt at tage hjem, sæt nu man blev sat til noget havearbejde eller andre huslige gøremål, blev begge hold enige om at afvikle en ”Twenty20”-kamp” om ikke andet for at overgå Hr. Nissens ”One man show” med sit ”stolenummer”, som ikke er set bedre udført siden for et par år siden i Cirkus Arly.

Fotograf "Nissen" har lagt sig fladt ned af begejstring over sin flotte bane

Fotograf “Nissen” har lagt sig fladt ned af begejstring over sin flotte bane

Det danske hold var lige så overlegen i ”Twenty20-kampen”

Det danske hold batter først – Saif Ahmed og Z. Raja var igen åbnere- og dette åbningspar skiltes først ved 110 efter 10 overs, Saif 51 på 34 bolde. Lidt senere gik Raja (53 på 42 bolde). Efterfølgende sluttede Saud Munir(20 not out) og Oliver Damgaard (48 not out) ballet af- 194 for 2 på de 20 overs-denne total var der vist ikke nogen der troede at hollænderne kunne overtrumfe- alle var ude for 53 på 16 overs. Bedste danske bowler var Svanholms offspinner Azaan Ur Rehman med 4 gærder for kun 7 points. Azaan er nok lidt undervurderet som slowbowler, og det bliver interessant at følge ham på de udvalgte hold i fremtiden.

Medens en af vores trofaste tilskuere Hr. Bæk var mere oprejst

Medens en af vores trofaste tilskuere Hr. Bæk var mere oprejst

Jørgen Jønsson