Den sidste kamp i Scandic Challenge serien blev den tætteste af hele ugen mellem Danmark A og Finland. Kampen blev spillet i lyse og varme forhold og igen på en perfekt gærdepitch og et lynende hurtigt outfield.


Tillykke tillykke. Naved Mougal – DCF`s anfører – gratulres med sit century af sin løber Aftab Ahmed

Først ved gærdet Danmark fandt det svært mod nogle fremragende seam bowling fra det finske angreb, og problemerne så ud til at være lige rundt om hjørnet for hjemmeholdet, da Aftab Ahmed blev løbet ud for 0.. Danskerne havde ingen grund til panik da åbner Ali Ahktar (71) og Naveed Mughal (111)havde en storslået gærdestand på 127, hvor begge spillede med stor tålmodighed, timing og også aggression. Ahktar røg i det 30 over og Mughal blev derefter godt støttet af Zameer Khan (23) og Mohsin Ali (20) i yderligere partnerskaber. For finnerne var Madhu Bhandari (1 for 49) den eneste der var i stand til at tage et gærde da de uhæmmede danskere endte på en imponerende 242 for 3 i deres 40 overs.


Kamran Ahmed, Skanderborg og keeper Ali Akhtar synes ikke det sammme som dommer Pedersen fra Sorø

Det lykkedes Finland til at yde deres bedste gærdespil i serien, hvor Chris Shaw 43, Jonathan Scamans 26, og i form Mohammed Tariq Sarfaz 24, alle gav deres bedste præstationer til at hjælpe holdet til en respektabel 187 for 9 i deres tildelt 40 overs.
For hjemmet side Aftab Ahmed var igen den bedste kaster, hans tempo og præcision truede hele kampen. Der var også solid præstationer fra unge, Iyhas Suami 2 for 27, Taha Ahmed 2 for 23, og under 17 off spinner, Saddique Raja 2 for 30.

Landstræner Simon Talbot var igen tilfreds med sin unge spillere, “Denne uge har været starten på en ny æra i dansk cricket, hvor vi har haft en række gode allround præstationer i løbet af ugen, men som altid, er der altid plads til forbedringer. Jeg har været særlig tilfredse med vores gærdespil som en enhed i denne uge. Vi har været sulten efteri store scorer, og gærdespillerne har været ivrige efter at producere store gærdestande i løbet af ugen. Vores kastning fortsætter med at gøre fremskridt og vi begynder at forstå, hvad der kræves på dette niveau i cricket. Husk, at Finland er netop blevet forfremmet til Division 2 i ICC – Europa Cricket, League, og med undtagelse af anfører, Naveed Mughal, den gennemsnitlige alder af holdet er omkring nitten. Markspillet er også fortsat blevet bedre i løbet af ugen og vi er vokset fra styrke til styrke, så kan vi alle se frem ind i fremtiden med tillid “.Naweed Maougal klappes ud af banen efter sine over 100 not out

SCORECARD