1910-hchkpimhpk_13042014213752

–                                                                 Saif Ahmed, Svanholm den store spiller mod Italien

 

Saif Ahmed spillede en flot halvleg og scorede 151

Efter storsejren over bundholdet Italien, herskede der divergerende opfattelser omkring situationen hvis to eller 3 hold ender lige i turnerings sammenhæng. Under alle omstændigheder burde vores stor sejr i dag over Italien tælle pænt i regnskabet Men ser man på stillingen som føres af Jersey klart, er eneste ubesejret, medens Holland og Danmark begge har tabt en kamp. Netrunraten er at Jersey har 2,111, Holland 1,757 og Danmark 1,233. Det bedste ville nok være hvis Danmark slog Jersey, og Guernsey slog Holland i sidste runde, så er chancen størst for at  det danske U.19.landshold går videre sammen med Jersey .

Lad os foreløbig holde os til de nøgne fakta, og lade teorierne vente til vi bliver klogere.

Danmark battede først og lavede turneringens hidtil største halvleg på 341 for 6 på de 50 overs.

Strålende spil af Saif Ahmed, som efter træner Amjad Khans mening spillede de første 100 ud af sine 151 points ved gærdet fejlfrit.  Selv om Saif nærmest spillede i ”Twnnty20-tempo” (151 på 142 bolde) byggede han sin halvleg op i det rigtige tempo og koordination. Saifs åbning sammen med Nicolaj Damgaard gav en gærdestand på 113. Nicolaj spillede også dejligt offensivt og scorede 59 på 50 bolde. Næste fornemme gærdestand blev udført af Saif og  Annique Uddin (61 på 49 bolde), som virkelig har gjort det fremragende  som allrounder i denne turnering. Omtalte stand gav 117 mere på tavlen, og festen sluttede først ved totalen 341 for 6 gærder med Saif Ahmed som den store spiller med sine omtalte151 points. Nu er der så at håbe, at Saif Ahmed i morgen bidder tænderne sammen, og siger til sig selv ” nu skal jeg f…. vise de skeptikere, der måtte være, at jeg også mod et godt hold, som har skarpe bowlere, kan være med i det store selskab”.

Der var tale om en ren og skær ekspeditionssag, da det danske hold snuppede hele den italienske gærdeside for 121 points på 37 overs.

Endnu engang var det de to offspinnere , Annique Uddin og Saif Ahmed, der var de mest gærdeædende med 4 for 34 på 10 overs til Uddin, og 3 for 20 på 6 overs til Saif Ahmed. Det bliver interessant at følge, om de to offspinnere , som i de 3 første kampe, vil være i stand til på samme måde, at holde modstanderens gærdespillere nede? Kan de det, er der måske en overraskelse i vente, men ingen tvivl om at Jersey er favorit.

Jørgen Jønsson