Hamid Shah, som bowler blev nærmest nationalhelt i Nepal

Hamid Shah, som bowler blev nærmest nationalhelt i Nepal

 

Hamid Shah hjalp Nepal nærmere til World Cup-2014

Med et indbyggertal på over 28 millioner, har den danske landsholdsspiller Hamid Shah nu chancen for at blive, om end ikke mere omtalt end Allan Simonsen, er blevet i Danmark, så nok mere populær i Nepal, som i øjeblikket gør det godt ved World Cup-kvalifikationsturneringen i Dubai.

Hamid Shah sørgede nemlig for, med sine 25 points mod Skotland, på det sidste points han scorede i kampen, at Skotland blev sorteper i kampen om den meget vigtige 3.plads i gruppe-B.

Skotterne var blevet informeret med nogle forkerte tal vedrørende netrunraten og troede helt og holdent på at man havde kvalificeret sig til play-off-spillet. Nu må skotterne gå en noget sværere og tungere gang via ”Eliminationsfinale-runden”, hvor de skal vinde de næste to kampe. Nepal derimod kan nu klare den med at vinde playoff-kampen mod Hong Kong om et par dage. Dette fordi Hamid Shah scorede points nummer 130 mod Skotland, hvor han i over nummer 19 smadrede to seksere ud over grænsen.

Hamid Shah bliver på facebook udråbt som nærmest en nationalhelt i Nepal, hvor Carlos Sanchez skriver ” Thank you Denmark, Hamid Shah med 2 x 6 i over nummer 19, og scoren blev 130- hvis den kun var blevet 129, var skotterne blevet nr. 3, millioner i Nepal elsker dig Hamid”.

Denne lille opmuntrende nyhed om en lille dansker, i en tid hvor vores landshold desværre nok underpræsterede, selv om de to sidste spillede kampe trods alt giver løfter om, at holdet kan rejse sig og besejre USA i morgen tidlig og dermed undgå sidstepladsen i turneringen.

Jørgen Jønsson