Opmuntrende holdindsats af det unge danske hold gav sikker gevinst

Det udvalgte engelske hold Club Cricket Conference virker som et godt og nyttigt bekendtskab, som DCF måske også fremover kan få glæde af.

Der er et par meget interessante spillere på holdet, som de danske spillere kan lære noget af.
Den tidligere testspiller slowbowleren Min Patel, var i går en oplevelse at se bowle, og ham var vi et par stykker, der gerne ville se igen i dag. Men til formentlig glæde for vores hold, og en smule skuffelse hos os få tilskuere, var Patel ikke med i dag, da han fik en fiberskade i et løb ved gærdet i går aftes.

En anden meget interessant spiller var keeperen McKechnie, som var lynhurtig og elegant at se på, og som på legsiden var lige så smidig som en panter .

Det danske hold vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Erfaringen fra den første kamp på Svanholms græspitch var, at den var forholdsvis blød og tung /langsom, som måske op af dagen kunne blive mere ukonstant.

Vi åbnede med Frederik Klokker og Shezad Ahmed, og ved totalen 13 faldt Glostrupspilleren bowlet af den udmærkede engelske åbningsbowler Miller. Michael Pedersen kom ind til Frederik Klokker, og disse to venstrehåndsgærdespillere så ud til at få overtaget på de engelske bowlere, inden Frederik i et lidt