Bashir Shah følte sig som eneste dansker som en fisk i vandet

Formåede kun at holde sig inde i 26 overs

 

Det var noget af en nedtur for det danske hold, der i dag spillede om 3-4.pladsen mod Singapore.

Her var der ellers en god chance for at bevise at nederlaget i den indledende turnering var en misforståelse. Efterfølgende må vi konstatere, at vi ikke har været stabile nok ved gærdet i denne turnering. Egentlig ikke så overraskende, gærdespillet har aldrig været helt stabilt i dansk regi på internationalt plan. Men i flere af kampene i denne turnering har der dog været tegn på en lidt bredere gærdeside end vanligt, og det har da også reddet os i et par kampe. Men ikke i dag, hvor vi kun formåede at holde os inde i 26 overs. Det må siges at være skuffende, og giver naturligvis stof til eftertanke. 83 for alle er de tørre tal, og den indsigtsrige læser vil naturligvis kunne læse heraf, at det må have været meget småt, for ikke at sige ikke eksisterende, når talen går på bare en anelse af et anstændigt partnership.

Den eneste gærdestand mellem Rizwan Mahmood og Aftab Ahmed på sølle 23 points viser tydeligt, hvor presset danskerne var. Dansk topscorer blev Rizwan Mahmood med 19 på 64 bolde, mere er der faktisk ikke at berette om.

Pitchen må have været livlig der blev kun spillet 42 overs sammenlagt

 

Singapore startede også noget nervøst i deres gærdetur,- vi havde deres første to gærder nede efter 3 overs, men der var jo ikke så meget at rutte med, selv om vores eneste farlige danske bowler i dag, Bashir Shah, øjensynligt følte sig som en fisk i vandet på denne pitch. Det lykkedes Bashir at erobre 5 gærder for kun 11 points på sine 8 overs, hvilket var en enestående præstation af Glostrupspilleren, der bowlede lige fra starten af. Singapore passerede i over nummer 16, og vandt med 5 stående gærder og blev dermed en fortjent nummer 3 i turneringen.

Det skal dog berettes, at den for Danmark nok så afgørende kamp i går mod Nepal, måske kan gå hen og få et efterspil. Det viser sig, at de to dommere i kampen har misfortolket Duckworth-Lewis-reglerne, hvilket tilsyneladende gav det danske hold en forkert runrate. Mere om det senere.

Jørgen Jønsson