MCC-topscorer Ross Dixon tæt på en "næsestyver" fra Mads Henriksen

MCC-topscorer Ross Dixon tæt på en “næsestyver” fra Mads Henriksen

Vandt den afsluttende ”Twenty20” kamp med 22 points

Det lykkedes mellem bygerne at få en fortjent afslutning på MCCs besøg på Svanholm Park mod det udvalgte DCF-hold. Man var nødt til at tage DLS-metoden i brug. Da der resterede 2 overs før afslutningen, kom der en af de større og mere voldsomme byger, der gjorde, at de to myndige dommere AJ. Sakeld og Johan Luther måtte tage regnearket i brug, som gjorde at det danske hold fortjent fik sejren med 22 points.

Det danske hold startede som lyn og torden med anfører Aftab Ahmed(47 på 28 bolde) og Mads Henriksen(16 på 12 bolde) med en strikerate på 10 pr. over efter de første 5,4overs, hvor Mads blev bowlet ud. Senere kom Anique Uddin(15 på 19 bolde) der stille og roligt er ved at spille sig ind på landsholdet, ind til Aftab Ahmed der virkelig gik til ”vaflerne” og scorede hurtigt og effektivt indtil han blev grebet ved totalen 79 efter 9 overs. Hamid Shah (38 på 30 bolde) kom ind og førte effektiviteten fra Aftab fornemt videre.- Hamid havde flere seværdige og flotte stød- og hvis ikke Hamid var blevet stående, var vi endt med kun små 100 runs, som ikke havde været nok i dag.

Anfører Aftab Ahmed løfter til seks points

Anfører Aftab Ahmed løfter til seks points

Vi endte med 143 for alle på 19,4 overs, og igen i dag, fik de yngre og uprøvet danske gærdespillere ikke overbevist cricketfolket, at det er dem, der står parat til at gå ind på A.landsholdet sådan lige med det samme. Når man sidder subjektivt og vurderer omtale unge spillere, kommer man uvægerligt til at tænke på, har vi i DCF på instruktørplan gjort nok ud af, at arbejde noget mere intensivt med den enkelte spiller (one to one-coachting), hvor den rigtige tekniske del af gærdespillet bliver lært som en naturlig del af ens spil- det var det, vi i gamle dage kaldte ”de automatiserede bevægelser”, således, at de unge spillere ikke i kampene skal tænke for meget over udførelsen – det har man jo lært, så det sidder på rygmarven- men mere på den kastning man møder, og som man skal forstå at administrere ordenligt og rigtigt! Nå, det var en lille lektie fra ”Frk. Jensen kogebog” eller nok snarere fra Sir Donald Bradmans fremragende instruktionsbog ”The Art of Cricket”, som er over 50 år gammel, men er tidløs.

Mati Malik grebet ud af keeper Thompson

Mati Malik grebet ud af keeper Thompson

Tilbage til virkeligheden. En dansk total på 143 må betegnes som god i forhold at de sidste 7 gærder kun formåede at lægge 22 points på tavlen.

Det danske hold fik dog en ganske god start ved unge Nicolaj Damgaard, der bowlede med god længde og retning (1 for 11 på 3 overs). Markspillet var bortset fra et enkelt drop og en misset løbet ud også ganske udmærket. Vores spillere var bevægelige og på bolden i det store og hele, og det blev da også bakket op af god bowling af Anique Uddin, Saif Ahmed og Mads Henriksen, som alle tog 2 gærder for 13-24- og 24, samt af anfører Aftab  Ahmed med 1 for 18. Det engelske hold havde kun en spiller, der rigtigt fik fat i den danske kastning, R. Dixon som scorede 45 på 37 bolde.

MCC batter i uvejr

MCC batter i uvejr

MCC sluttede med 107 for 8 på 18,1 overs, og resultatet blev efter Duckhworth-Lewis-reglerne at Danmark vandt med 22 points.

I morgen torsdag spiller MCC i Solvangsparken kl. 16.00 mod Glostrup en 20-overskamp, hvor man har forstærket Glostrup-holdet med Frederik Klokker.

 –

Nogle af MCCs spillere var med stor fornøjelse instruktører for de indkaldte DCF-lilleputter

Nogle af MCCs spillere var med stor fornøjelse instruktører for de indkaldte DCF-lilleputter

Jørgen Jønsson