Besejrede endnu engang overbevisende det udvalgte hold fra Nairobi.

Det virkede ikke som om at anfører Frederik Klokker var ked af at han tabte lodtrækningen. Han og Mickey Lund åbnede ved gærdet og især Frederik starter som lyn og torden og laver 20 points på de første 4 overs. Han får en kant på ned til 1 .slip i den 13 over efter at scoret 41 points og åbningen med Mickey Lund gav 70 points. Mickey Lund fortsætter sit gode spil fra sidste kamp og laver en god 2 .gærdestand sammen med Carsten Pedersen på 88 inden Mickey bliver grebet flot ud i longoff efter at have scoret hans andet halvcentury på turen ( 55 ) .

Carsten Pedersen bliver senere grebet ud efter en fin halvleg på 45 med nogle flotte drives hvor totalen viste184 for 4. Efterfølgende bliver både Max Overgaard og Morten Hedegaard dømt ben for og pludselig var der 6 danske gærder nede. Michael Pedersen får dog stabiliseret gærdespillet sammen med Thomas Hansen, og vi passerer de 200 i over nr. 39.

Thomas Hansen bliver grebet ud ved totalen 220 og Rohit Kaniaya bliver overen efter grebet nede på legsiden 232 for 8 på 44 overs. Henrik Saxe kommer ind til Michael Pedersen. og begge løber nogle hurtige runs sammen inden Henrik bliver dømt ben for (253 for 9 på 48 overs ).
Michael Pedersen bliver som sidste mand grebet ud i point i over nummer 49 og scorede 38 points og sluttotal ender med 253 for alle.
Efter den meget fine og hurtige start lå halvlegen vel egentlig til ca. 280, men vi fik for mange gærdefald i de sidste 10-15 overs som gjorde, at vi måtte være tilfredse med de 253 points.

Bashir ShahSelv om de kenyanske åbningsgærder gik frisk til sagen fra starten, fik vores 2 åbningsbowlere Thomas Hansen og Morten Hedegaard hurtig fat. Det danske åbningsangreb tog 3 gærder for 32 efter de første 5 overs, og selv om de kenyanske gærdespillere angreb kastningen næsten hele tiden, er deres defensiv ikke god nok til at stå imod på længere sigt.. Både Thomas Hansen og Morten Hedegaard blev forholdsvis hurtig afløst af Rohit Kaniaya og Henrik Saxe. Medens Henrik meget hurtig bliver udskiftet