Kamp-2 morgen

Danmark v Nepal

Danmark vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Desværre gik Frederik ben for i anden over. Aftab og Yasir byggede halvlegen lidt op. Aftab løbet ud på en misforståelse mellem ham og Yasir. Kamran gik på første bold på et godt greb. Danmark blev mere forsigtige. Yasir og Hamid byggede halvlegen op, bla. Hamid med en sekser. Yasir, der har holdt en ene side, bliver grebet i slep. Hamid og Michael fortsætter til over nummer 18, hvor Hamid falder i forsøget på at forcere. De sidste danske gærderspillere kan ikke stille meget op. Danmark ender med 79 for alle gærder på 19.4 overs. Det danske gærderspil er stadigvæk ikke kommet i gang. Men det skal siges, at ikke er nemt at være ude på midten.

Danmark startede som lyn og torden i marken. 2 ned for 0. Men efter et par overs gik Nepal til fadet. Deres gærderspiller nummer 4 viste sig at være en der både kan bruge benene og slå bolden hårdt. Han straffede de danske spinnere. Danmark fik dog ham ud med scoren på 67. Desværre lidt for sent. Nepal mistede 2 gærder yderligere, men battede sejren hjem i 13.1 overs.

 Havde Danmark bare lavet 30 points mere, havde dette være en hel anden kamp. Danskerne kan måle sig både med kastning og markspil med Nepal, men gærdespillet skal helt klart løftes inden den vigtige kamp med Bermuda i morgen.

25 kampes jubilæum.

Der var 2 unge spillere der havde 25 kampes jubilæum. Det var Hamid Shah(KB) og Kamran Mahmood(Skanderborg).

Begge spillere fik en pokal overrakt af Peer Jensen.

 

Kamran Mahmood, 25 T20 kampe for Danmark

Kamran Mahmood, 25 T20 kampe for Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamid Shah, 25 T20 kampe for Danmark

Hamid Shah, 25 T20 kampe for Danmark

 

 

 

 

 

 

 

Injam Khokhar