Danmark spillede opvarmningskamp mod Hong Kong i dag.

Kampen blev spillet på et nyt anlæg i Sharjah, hvor der er imponerende 7 fodboldbaner og 3 cricketbaner.

Vejrudsigten lød på 32 grader og masser af sol.

Danmark tabte lodtrækningen og blev sendt i marken. Der blev aftalt 15 mand pr side. Det betyder alle spiller i truppen kan benyttes under kampen.

Hong Kong startede godt. Deres åbnings gærderspillere brugte benene godt og straffede de danske kastere. De løse bolde blev straffet prompte. Første gærder faldt med 57 på tavlen, var Frederik greb en nede af leg siden på Hamids kastning. Hamid fortsatte de gode takter og fik sit anden gærder da han snød gærderspilleren der var kommet frem med en udenom og Frederik klarede resten. Hamid sluttede med 2/15 på 4 overs. Helt klart bedste danske kaster. Danmark kom tilbage lidt i midten hvor Kamran og Yasir kastede. Desværre tabte vi 4 greb – 1 på Kamran’s kastning og 3 i Yasir’s kastning. Det kostede i sidste overs, hvor gærderspillerne var slået så meget ind, at de lavede 59 i de sidste 3 overs. Hong Kong 200/4. Danmark skal lige vænne sig til at solen er højt på himlen og bolden er ikke helt nem at se.

Danmark startede skidt, da Frederik blev løbet i anden over på en direkte indstik. Danmark 8/1 efter 2 overs. Hong Kong åbningskastere er præcise og danskerne har svært ved at spille deres slag. Aftab kommer ind og spiller nogle gode stød, men går på en kort bold der skulle væk. Gærderne falder hurtig efter hinanden, en løbet ud mere og halvlegen falder fuldstændig sammen. Danmark ender på 60 for tabet af alle gærder. Det er tydeligt at se, de andre hold har masser af kamptræning, mens det er Danmarks første kamp i en måned. Hong Kong kommer fx. fra en 14 dags træningsophold i Sydney hvor de fik masser af kampe.

Dette var en af de kampe hvor man skal lære af sine fejl, og ellers glemme kampen. Dog skal Hamid Shah nævnes som absolut den bedste danske kaster i dag. Han fortsætter forhåbentlig på samme måde.

Danmark har i morgen en sidste chance for at få noget kamptræning før turneringen starter, hvor modstanderen er hjemmeholdet UAE.  

 Injam  Khokhar

 Denmark v Hong Kong-2