DSC09202jørgen

Mads Slebsager fra Esbjerg blev dansk topscorer

Resultatmæssig fik det danske U.15.landshold ikke nogen superstart på EM-turneringen for U.15.landshold i England.

Holland vandt kampen med 90 points, hvor de først var til gærdet og scorede hele 261 for kun 5 gærder. Det var den hollandske gærdespiller B. De Lede der scorede Century med 107 på ca.100 bolde, der var det danske holds værste modstander i denne kamp. Jonas Henriksen fra Svanholm bowlede meget billigt med 1 gærde for 26 på sine 10 overs og havde en så god strikerate som 2,6 pr. over. Ishøjs legspinner Nabil Akhtar slap også pænt fra opgaven og tog 1 gærde for 28 på 6 overs.

Målsætningen for det danske hold var vel egentlig, at man skulle batte alle de tildelte overs, og så se hvor tæt vi kunne komme på den hollandske total. Det så længe ud til, at danskerne arbejdede sig hen i mod målsætningen – Mads Slebsager (49)spillede en stor kamp, og da Jonas Henriksen(23) kom ind og fik stabiliseret gærdespillet, så det rimeligt godt ud for det danske hold- måske ikke at vi ville     kampen, men mere at vi ville være i stand til at nærme os Holland-scoren.

Et par respektable score fra Nabil Akhtar (18) og anfører Oliver Damgaard (16) gjorde at vi kom lidt nærmere. Men til sidst mistede vi resten af holdet for få points, og endte med en total på 171 for alle hvor der resterede 6 overs.  

Holland vandt kampen med 90 points, og der er bare at sige til dette, at det danske hold må ruste sig til kampen i morgen mod Guernsey, der tabte stort til Scotland.

Jørgen Jønsson