Det danske A-landshold spiller i øjeblikket mod Gloucestershire XI de to sidste testkampe inden EM i Skotland i Gloucester.

I den første kamp i dag battede Danmark først og lavede 193 for 9 gærder på de 40 tilladte overs.
Frederik Klokker scorede 65 points, Michael Pedersen 36 og Zishan Shah 23.
Frederik lavede sammen med Zishan en god åbning på 60 points på de første 10 overs, men efterfølgende kunne de skiftende gærdespillere ikke rigtig følge den gode start op, og englænderne havde rimeligt nemt ved at passere Danmarks score i over nummer 36 for 4 gærder.

Henrik Saxe bowlede efter landstræner Peter Palle Klokker mening godt og fjentlig og tog 2 gærder for 23 på 6 overs, men også David Borchersen bowlede udmærket selv om han ikke fik gærder (o for 23 på 6 overs ).

Gloucestershire stillede med et meget stærkt hold og 5 af spillerne skal allerede i morgen spille kvartfinale i Twenty-Twenty mod Leicestershire.

Det danske hold spiller mandag igen mod Gloucestershire XI i holdets sidste testkamp, og her er Thomas Hansen til disposition.
Landstræneren udtalte tilfredshed med holdets indsats, og han roste igen Zishan Shah for en meget fin åbning sammen med Frederik Klokker.

Jørgen Jønsson