Der hviler en del på anfører Mads Henriksens skuldre

Der hviler en del på anfører Mads Henriksens skuldre

De to bedste hold går videre til ICC-Europe-Div.1. i 2015

Det bliver spændende at følge det danske hold de nærmeste dage i Essex. Holdet besidder en masse talent, men man bliver nok nødt til at dele mulighederne op i to versioner.

Den ene version er, dette hold er nok delt op i to fysiske dele. De lidt ældre og større spillere som Anfører Mads Henriksen, Saif Ahmed, Svanholm, og Lavanish Premachandran fra Herning, Abdul Hashmi, samt Anique Uddin, AB-har sikkert glemt et par stykker – den anden version er faktisk de netop succesfulde drengespillere, der lige har vundet U.15-turneringen overbevisende på Svanholm Park i et noget moderat selskab, hvor modstanden var så som så.

Ingen tvivl om at spillere som Saud Munir og Jonas Henriksen fra Svanholm, Tom Weise, Husum, Magnus Kristensen, Esbjerg og Oliver Damgaard, Herning, har potentiale til fremtidens udvalgte. Men det store spørgsmål, er de rutineret og parate nok til denne noget større opgave i Essex? Nok tvivlsomt og for meget at forlange. Så er vi tilbage til udgangspunktet til denne spændende konfrontation i et noget højere niveau end de fleste er vant til herhjemme og for den sags skyld også på udvalgte hold.

Kort sagt, der hviler meget på holdets anfører, der skal være ”fit” både som bowler og gærdespiller, samt Saif Ahmed, der bliver nødt til at være 100 % koncentreret og glemme sine til tider, enkelte ”svage” øjeblikke, hvor man forfalder til eksperimentale stød ved gærdet i stedet for at arbejde hårdt videre, når kastningen er bedre end det man normalt er ude for.

Som nævnt er der to hold der går videre til ICC- div.1. i 2015, og det ville være et godt løft for dansk ungdoms cricket, hvis vi kunne kile os ind i dette stærke selskab, som nok også ville give os goodwill hos det internationale forbund.

Det danske holds udseende er :

Mads Henriksen, (anfører), Saif Ahmed , Jonas Henriksen, Saud Munir, Abdul Hashmi, Ali Akhtar, Anique Uddin, Azan Ur-Rehman, Jeppe Nielsen, Lavanish Premachandran, Magnus Kristensen, Esbjerg, Nicolaj Damgaard, Herning, Rasmus Kirkman,  Shangeev Thankithasan, Tom Weise, og Zawira Raja.

Kampprogrammet for det danske hold :

Søndag den 27. Juli  Danmark- Guernsey ,Mandag den 28. juli  Danmark-Holland

Torsdag den 31. juli Danmark- Italien. Fredag den 1. august  Danmark- Jersey

Jørgen Jønsson

Resultater og live scores  kan findes på denne side.

http://www.icc-europe.org/livetournament.php?competitionId=2593