Nu er det op til vores gode kasteside at vende slagets gang

Anfører Michael Pedersen vandt lodtrækningen og må have været i syv sind. Vi har jo haft succes med at batte først, men i dag havde vi kun en god gærdestand – 4-mellem Shehzad Ahmed og Frederik Klokker på 74 points- hvad der altså ikke var nok for at få en pæn halvleg.

Nu må vi håbe på at vores kasteside- som nu er blevet fornyet med paceren Sair Anjum- endnu engang kan leve op til de gode takter fra de to første kampe, men der er ikke meget at spilde væk i dag. Vi skal være skarpe fra starten af i vores marktur for at vende dette slag.

Vores første gærde Carsten Pedersen faldt ved 30 (8 overs) og andet gærde ved Andy Lambert, som fik et æg, blev grebet ud på anden bold (31 for2 på 8,3 overs) Rizwan Mahmood kom ind og spillede stille og roligt, men i over nummer 16 blev han bowlet ud af Chamchand (3 for 54)..

Nu var det op til gærdestanden Shehzad Ahmed og Frederik Klokker at på stabiliseret gærdespillet.

Begge spillede velovervejet og straffede de løse bolde, og denne gærdestand på 74 points, inden Shehzad blev grebet ud, fik hævet totalen fra 54 til 128.

Da Michael Pedersen kom ind til Frederik Klokker, var det berettiget store forventninger til at nu ville vi rigtigt få gang i spillet, men ved totalen 140 blev Frederik Klokker desværre grebet ud i over nummer 36, og vi stod nu med 5 gærder nede med 14 overs tilbage. Aftab Ahmed blev bowlet på første bold (141 for 6 på 37 overs).

I de sidste 13 overs lykkedes det kun den danske gærdeside at score 32 points. Vi sluttede vores halvleg med 173 for alle på 46,3 overs.

Topscorer var Shehzad Ahmed med 50 points på 100 bolde, Frederik klokker scorede 45 på 66 bolde. Kun anfører Michael Pedersen med 18 points var i stand til at hjælpe til, og det bliver spændende at følge, om det har været pitchens beskaffenhed, der har gjort det svært for det hold der battede først – i de to andre kampe scorede Malaysia kun 69 points mod Nepal, og Tanzania 92 mod USA, så ud af de tal, kan vi håbe på at pitchene ude i Malaysia er vanskelige at batte på i dag.

Lad os nu se, kan vi få et par hurtige gærder i starten så kan alt ske. Vi vender tilbage i eftermiddag med flere tal og beretninger.

Jørgen Jønsson

Der var høj stemning hos spillerne inden kampen mod Singapore