Finaleplads et krav for at gå til global qualifier i Dubai og UAE næste år

Selv om det danske landshold vandt Nordic Cup i sidste weekend, var der både positive og mindre positive oplevelser, da regnskabet skulle gøres op efter et veloverstået stævne på Svanholm Park.

Det positive var tydeligt at få øje på. Det danske landshold virkede helt klart som det bedst koordinerede hold ved omtalte mesterskab. Især var danskernes markspil og kastning klart det bedste ved dette mesterskab.

Ikke så overraskende var det gærdespillet, der manglede bid i de to kampe mod Norge, selv om der var gode præstationer af Sheazad Ahmed, og Hamid Shah, Norge var formentlig i besiddelse af den næstbedste kasteside ved dette stævne. For mange af vores spillere slog bolden op i luften, i frustration, når de ikke kunne forcere spillet på anden måde.

Når man ser frem til EM i næste uge, vil det springende punkt helt afgjort blive, vil forstærkningen på holdets gærdeside med Frederik Klokker og anfører Michael Pedersen være nok til at det danske hold vil være i stand til at kvalificere sig til den endelige turnering, der automatisk vil gøre holdet klar til det endelige kvalspil i Dubai og UAE til marts måned næste år.

Mange vil hævde, at de to bedste danske gærdespillere Klokker og Michael Pedersen ikke er udpræget