Ishøj vandt Køges lileputcup

 

Man skal passe på med at citere alt for mange bevingede ord til lilleputter, der måske ikke er helt ajour med operamorsomhederne.

Det lærte Køges formand Jan Rasmussen, da han holdt overrækkelsestale efter årets Køge Cup for lilleputter, der blev spillet d. 13. januar i Køge-Hallerne.

Jan var lidt ærgerlig over at hans egne putter havde sat en kæmpechance for sejr til, da de udryddede Ishøj i finalen for 77 points for derefter selv at være ude for 47. Han sagde derfor til dem:

Man skal ikke tro, at man har vundet førend den fede dame har sunget.

En af hans egne kvikke poder råbte: Og hvem er den fede dame – er det dig ??

Det må stå som årets bemærkning. Om der kommer nogen, der kan slå den, vil de kommende måneder vise.

Ishøj vandt den 36. udgave af Køge Cup. Køges kastning havde godt fat i Ishøjs gærdespillere og fik hele holdet ud for 77 point, men gærdespillerne havde svært ved at score på Ishøjs præcise kastning, og hele holdet var ude for beskedne 47 point. Der var pokal og guldmedaljer til Ishøjs spillere og Køge fik sølvmedaljer.

AB løb med 3. pladsen efter sejr over Svanholm II og fik bronzemedeljer.

Ishøj var kommet i finalen med sejre over sidste års vindere Svanholm I, AB og Albertslund medens Køge havde vundet over Svanholm II, KB og Nørrebro.

 

Danske Bank havde udsat en pokal for bedste Køgespiller og den gik til Oliver Voos.

Danske Bank havde udsat præmier til spillerne fra de 3 bedste hold, så de fik hver en gave med hjem.

Der blev i løbet af dagen scoret 1703 point, hvilket er lidt mere end sidste år, ligesom der faldt 86 gærder, hvilket klart viser, at det var en travl og fornøjelig dag i Køgehallerne.

 

 

Preben Felt /SN