To talentfulde spillere skal sammen med instruktør Lars Hedegaard underholde i pausen

Talenterne Nicolaj Damgaard Jørgensen, Herning, og Rabab Ali Sayed, Viborg skal sammen med træner Lars Hedegaard præsentere cricketspillet i pausen af europacupkampen mellem Viborg og FTC Budapest.

Seancen foregår nu på søndag i Viborg –Hallen i pausen kl. 17.15, hvor 13 forskellige idrætsgrene, som indgår i Sports Academy Viborg`s Collegeprojekt, skal præsentere hver deres sportsgren.

Demonstrationen af de forskellige idrætsgrene bliver fremvist i en stor ”idrætscollage”, hvor alle de 13 idrætsgrene vil bruge hele halgulvet og fremvise hver sin egenskab af sporten.

For crickets vedkommende er der tale om at vise hvordan man kaster, batter og griber bolden, og det handler vel om at vise nogle underholdende frekvenser i de ca. 10 minutter, der bliver fokuseret på, i denne opvisning.

Cricket får således, for første gang i længere tid, anledning til at fremvise vores sport i et lidt større forum end ellers.

Flere af disse talenter på billedet kan måske på sigt blive akademister i Viborg?

Det er Sports Academy Viborg, der står bag initiativet, og træner Lars Hedegaard håber på, at tiltaget vil blive modtaget positivt, den første gang cricket kommer på banen i projektet.

 

Jørgen Jønsson