Ifran Ali ifører sig nu igen sin gamle Nørrebrotrøje, både som træner og spiller

Ifran Ali ifører sig nu igen sin gamle Nørrebrotrøje, både som træner og spiller

Ifran Ali, der har trænet Hvidovre vender tilbage til Nørrebro

Han elsker at arbejde med børn. Navnet er Ifran Ali, bror til den tidligere landsholdsspiller Rashid Ali, vender nu tilbage til sin barndomsklub Nørrebro.

Referenten spurgte Ifran hvorfor, og han svarede ” jeg elsker jo at træne og arbejde med de unge, og jeg synes ikke helt, at man i Hvidovre har givet ordentlig plads til de unge man nu engang har. Sagt på en anden måde, jeg mener at man i klubben fokuserer for meget på, skal vi kalde det ”rangsorden”, de lidt ældre og bestyrelsesmedlemmer har lidt for meget fortrinsret til at spille på holdet, og det går nogen gange ud over de unge” siger Ifran Ali, og han fortsætter ” Jeg mener at jeg i Nørrebro kan være med til at gøre en forskel med arbejdet med de unge, og jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet så hurtigt som muligt”.

Hvidovre kommer nok til at savne Ifran Ali, han har også  været med i arbejdet med at få Hvidovre Kommune til at få genrejst deres træningsanlæg, som blev ødelagt af stormen.

Ifran Ali er ligeledes ungdomstræner for de danske U.13- og U.15.spillere-øst i DCF. Som om det ikke skulle være rigeligt, er han også tilknyttet KBs ungdoms-fodbold ud over alt det andet arbejde han er involveret i.

Ifran fik en flyvende start som træner i Nørrebro, hvor hans hold vandt med 40 points over KB.II.

Jørgen Jønsson