HUSISH-01

Renald Buss slår til igen – S Mayar kastet ud

Video Husums halvleg         Video Ishøjs halvleg

 

Vejrudsigten for Husum lød på tørt vejr efter lidt formiddags regn. Det holdt stik, da 100 overs blev kastet uden afbrydelser, men temperaturen faldt pga.  koldt vind, så det var meget koldt og gråt da kampen endelig var færdig kl 19.25.

Ishøj vandt lodtrækningen og tænkte måske, at Husum ville falde sammen, som de ofte har gjort ved gærdet, og derfor valgte at gå i marken. Planen så ellers ud til at virke, da Kumar viste sin farlighed med at svinge med bolden og tog 2 Husum gærder med 20 på tavlen. Men så gik det vist ikke længere. Hauge Müller var kommet ind og sammen med Finn Klessl løftede Husum ud af gråzonen. De blev godt hjulpet af sløset Ishøj kastning og markspil. Fidusen lå måske mere i at Husum vidste hvordan man skal spille på deres bane, som er kortklippet, hurtig og stor. Kendskabet gjorde, at Husum vidste at spille i hullerne ofte gav grænseslag. Hauge blev godt nok grebet med 104 på tavlen. men det gav plads til Leif Flemming Boldt. som også fandt melodien. Efter at Finn blev grebet, fik Leif følgeskab af Gerrit Müller og deres gærdestand løftede Husum over 200. Det var især Gerrit, der lagde tonen med 3 seksere og 8 4’er i hans 68. Da Gerrit blev fanget ben for i endnu et sekserforsøg var der 235 på tavlen. Renald Buss skød 21 hurtige i bøssen og Hsusm endte på 273 for 7 efter 50 overs. Det lyder som en høj uopnåelig score, men ikke på Husums bane. Den kan sagtens nås med fornuftig spil. For Husum var det nok første gang i år, at 4 gærdespillere i samme halvleg fik spillet til at fungere.

Fornuftig var Ishøj i deres spil, men måske var de lidt for forsigtig i de første overs. Scoringshastigheden i de første 16 overs var kun lige over 4,hvilket er for lidt når man tænker på markspillets begrænsninger i de første overs. For Husum var dagens helt Renald Buss, der med sin kastning lagde mere pres på Ishøj og fjernede Hafeez brødrene uden de gjorde stor skade. For Ishøj var stjernen T Bharai, som ikke er stor af størrelse, men viste at Ishøj var i stand til at indhente Husum. Det kneb mere med støtten til Bharaj, men Ali Akhtar blev dog hængende længe nok til at Husum nærmede de 200. De var dog presset da scoringskravet var vokset til 8 pr. over. Bharaj forsøgte at presse hårdt men Renald Buss kunne holde fast i Bharajs drive og så var han ude for 99. Han havde fortjent bedre, men var også heldig, da han blev tabt 2 gange. Ishøj kastede nu alt ind og løb som blæsten. Det kostede et par løbet ud. Med 2 overs igen manglede de 30 men endte med at mangle de 12.

En overraskende sejr til Husum, men fortjent, idet de fik gærdespillet til at fungere. Ishøj vil nok ærgre sig efter at de kom så tæt på, men som Asmat sagde efter kampen, at Ishøjs kastning ikke var godt nok og deres markspil var sløset. Husums anfører Jürg Krüger roste Ishøj for deres indstilling til kampen og at kampen blev afviklet i en meget positiv atmosfære. Nu har Husum måske fået selvtillid nok til at presse AB i næste uges kamp mens Ishøj har sommerferien til at lægge skuffelsen fra sig.

Undertegnede kunne havde taget til Aalborg i stedet og se kampen i 1 division mellem Aalborg og Esbjerg. Kampen var færdig efter bare 4 timer. Esbjerg sendte Aalborg til gærdet hvilket viste sig at være en god ide. Kasper Rubin fik fjernet begge åbnere og JG Nielsen ryddede det fleste af resten da Aalborg kollapsede til 68 all out. Da man lidt senere så på live-score så at Esbjerg var 42 for o, så tænkte man den kamp var færdig. Aalborgs G Singh fjernede begge åbnere (Henrik Øre og Krølle) ved 47 og tog Hadzimesovic på første bold. Det blev ikke til en hatrick, men Kasper Rubin faldt uden at score fulgt af NG Nielsen og Daniel Klitgaard. Pludselig var Esbjerg 68 for 6 men sejren var dog ikke i fare.

PP

HUSISH02

I Siuabala b P Kumar 2

HUSISH03

Finn Kleissl 4 – en af dagens bedste stød på bageste fod langs jorden

HUSISH05

T Wiese lbw b P Kumar 2

HUSISH08

Finn Kleissl 4

HUSISH10

Hauge Møller 6 –

HUSISH14

Hauge Møller 6 –

HUSISH12

Finn Kleissl 4

HUSISH16

H Müller c S Hafeez b T Bharaj 57

HUSISH18

Det gik lige…..

HUSISH21

F Kleissl c Z Raja b Z Hasan 36

HUSISH23

Lidt akrobatik i appellen – ingen virkning. Gerrit Müller er gærdespilleren.

HUSISH24

Leif F Boldt slap med skrækken…….

HUSISH25

Gerrit Müller

HUSISH26

J Babu

HUSISH27

G Müller lbw b Z Hasan 68

HUSISH30

Renald Buss 6

HUSISH32

Renald Buss 4

HUSISH34

R Buss c P Kumar b S Hafeez 21

HUSISH36

LF Boldt*+ b S Hafeez 57

HUSISH43

I Khan lbw b H Müller 11

HUSISH37

T Bharaj 4

HUSISH39

T Bharaj 4

HUSISH44

T Bharaj slipper da Hauge ikke helt nåede frem

HUSISH46

W Hafeez 4

HUSISH50

W Hafeez c J Krüger b R Buss 15

HUSISH51

Saad Hafeez 4

HUSISH53

S Hafeez* c LF Boldt b R Buss 13 – dagens greb hvor bolden blev plukket ud af luften med en hånd.

HUSISH55

P Kumar c H Müller b G Müller 21

HUSISH57

T Bharaj 4

HUSISH59

T Bharaj 4

HUSISH63

T Bharaj slipper endnu engang……og får 4

HUSISH65

Gærdet blev ikke væltet….

HUSISH66

Presset på Ishøj voksede så man tog chancer…..

HUSISH67

Z Raja run out(J Krüger) 16

HUSISH70

Z Hasan run out(LF Boldt) 2 – slut

HUSISH68

J Babu slog Ishøjs eneste 6’er