Hvad har Chaplins ægteskab med den 36 årig yngre 18 årige Oona med cricket at gøre ????

Se forklaring nedenfor

Elitedivisionen

Den amerikanske dramatiker Eugene Gladstone O’Neill, hvis 18 årige datter Oona O`Neil som 18 årig giftede sig med den 36 årig ældre verdensberømte komikerer Charlie Chaplin, kaldte sig mest berømte teaterstykke “Lang dags rejse mod nat”.

De utvivlsomt mange litterært interesserede, der overværede Nørrebro-Ishøj (spillet i Ishøj), må have have haft lyst til at omdøbe den kamp til “Lang dags rejse mod Ishøj-sejr”.

For det var sliderne og de lidet glamourøse, der dominerede de “festligheder”.

Nørrebro stod inde i små 46 overe og lavede 115 – Ishøj var små 42 overe om at score flere for 4 gærder.

Banen har utvivlsomt været tung. Det har regnet ikke så lidt på de kanter og 75 bolde af Nørrebros halvleg var optaget af den genopstandne old boy Imtiaz Ahmed med en lang, lang fortid i KB og mindre lang i Nørrebro. Han lavede 23, mens R. Islam var mere eksploderende med 39 på 62 bolde.

Flot, at Ishøj kaster så præcist, at de ikke indkasserede mere end 5 udenom på 42 overe. M. Ali bedst med 3/29.

Håbet om årets første sejr var utvivlsomt hos Nørrebro, da de havde 4 ishøjspillere ude for 60 (Waqas Hafeez de 30). Men der var bare den hage ved det, at Saad Hafeez var tilbage og denne Ishøjs ubestridte topspiller i år, sørgede for, at Ishøj kom i havn Han lavede 46 på 65 bolde og stod inde, da Ishøj passerede og sendte Nørrebro til velfortjent sommerpause, hvor de forhåbentlig glemmer fortrædelighederne, de har været ude for uden så meget som en eneste lille gevinst.

Men de er sådan set fortsat ikke uden chance for at overleve. Husum har kun slået Nørrebro – der er returkamp og vinder Nørrebro den kan de fortsat redde sig en næstsidsteplads og dermed kvalifikationskamp, hvis deres pointskoefficient er bedre. end Husums.  En ting må  man sige om dem i denne kamp og mange andre – trods det, at de er underlegne og i vidt omfang chanceløse slås de for sagen næsten til det sidste.

1. division

Pilen begynder at pege i retning af AB med henblik på en første-. eller andenplads. AB imponerede ved at have så mege bredde, at holdet på Svanholm Park kunne ende med 223 all out efter at de havde haft  5 ude for 41 og 6 mand ude for 87 efter halvdelen af overne.Men T. Khan stod der endnu og da han gik henad slutningen, var Jawad Ali klar til at overtage hurtigscoringen og endte med 52 på 54 bolde. Zeshan Khan bedste svanholm-bowler med 3/34.

Efter at 3 svanholmere var ude for 8 var der ikke megen udsigt til spænding, så uden at nogen  af holdkammerater brokkede sig, kunne drengespilleren Saud Munir have lov lov til at sabotere 102 bolde med en topscore på 41. Hans første points i bedre selskab. Sahadat Riaz 31.

Hvis AB skal sammenligne deres kastning med f.eks. Ishøjs og Nørrebros i elitedivsionen falder en ekstrakonto på 18 udenom i øjnene.. Det må den new zelandske træner Nethula, der stort set holdt sig 100% ude af løjerne,  arbejde med. En meget positiv ting tæller til ABs fordel. De har fået en lang række gode unge spillere ind på holdet, der med vekslende mellemrum dominerer. Denne veksling mellem gammel og ung på et 1. hold, hvor de unge også gør sig, ville mange et elitedivisionshold misunde AB.

I Jylland var KBs andet hold i Skanderborg på anden dagen af deres weekendtur. I går måtte KB høste et klart nederlag mod Kolding, men i dag mødte de et Skanderborg hold som ikke voldte  det store besvær. Skanderborg valgte at gå til gærdet først og fik en rimelig start med 2 gærder nede for 54 med Morten Zilmer 27 og Mathias Bastrup 26  som bedste. Herefter var der ingen gærdespiller som kunne holde sig stående og holde fast i gærdesiden. KBs kasteangreb er ikke overvældende farligt og det beviste at Skanderborg er et svagt hold og hører til bunden af divisionen. W Akhtar tog 4 gærder for 16 og Parvez 4 gærder for 44 mens Skanderborg kun kunne poste 124 på tavlen. Skanderborgs svaghed blev understreget i marken, idet der var ingen kaster som virkede farligt og som kunne flytte bolden. Godt nok mistede KB 4 gærder men P Sharma 31* og K Qureshi 30 sørgede for sejren.

SKA2KB203

M Knapp lbw b A Parvez

 

SKA2KB204

Morten Zilmer snitter en 4

 

SKA2KB206

M Bastrup 4

 

SKA2KB209

M Zilmer c K Qureshi b A Parvez

 

SKA2KB213

M Bastrup c A Mushtaq b A Parvez

 

SKA2KB214

F Mikkelsen b A Parvez på første bold………

 

SKA2KB216

S Mikkelsen b W Akhtar

 

SKA2KB217

4

 

SKA2KB219

Akthar nåede den ikke

 

SKA2KB220

C Rasmussen b W Akhtar

 

SKA2KB222

H Zaman c A Mushtaq b W Akhtar

 

SKA2KB224

J Slumstrup 4

 

SKA2KB226

Den store diskussions punkt som afbrød kampen efter brok var om denne kaster S Munir stikker så meget at der bør råbes fejl bold. DOmmer Bent Nielsen gjorde intet og billedet viser at bøjningen er ikke nok til et råb.

 

SKA2KB228

M Bülow angriber

 

SKA2KB231

M Bülow b J Khusdil

 

SKA2KB232

T Dam*+ b J Khusdil

 

SKA2KB233

En af dagens få 6’er – H Sheikh

 

SKA2KB235

H Sheikh b M Bülow

 

SKA2KB236

Når der ikke skete noget så kunne man skyde svalen der jagtede fluer over banen……

 

SKA2KB237

Jonas Slumstrup

 

SKA2KB238

En 4 der gik højt til vejrs

 

SKA2KB240

En tabt chance til Mathias Bastrup

 

SKA2KB242

K Qureshi c C Rasmussen b M Bastrup

 

SKA2KB244

W Akhtar c M Knapp b M Bastrup

 

SKA2KB246

F Sharma 4

 

SKA2KB248

J Khusdil b M Bülow

 

SKA2KB249

Sejrsslaget fra P Sharma til 4