Undertegnede var i Herning søndag for at dække T20 kampen velvidende det ville regne. Herning har et overdækket område, der giver mulighed for bedre billeder. Men jeg havde glemt at jeg havde en aftale langt bort om aftenen og derfor måtte forlade kampen tidligt og ikke kunne opdatere søndag aften. Jeg beklager.

I lørdags var Ishøj i Herning og tabte kampen bl. a. fordi de smed mange chancer i marken. Det gav ekstra træning lørdag aften og om det hjalp eller det var motivationen alene vides ikke men det var en forvandlet Ishøj i marken mod Skanderborg, hvor alt blev grebet, især mod slutningen af kampen hvor Skanderborg kom langt bagud i scoringshastighed og måtte tage chancer og de blev holdt.Ishøj vandt lodtrækningen for anden dag i træk og valgte at gå til gærdet først. I dag lykkede det for Ishøj at få en spiller som holdt hlavlegen sammen og oveni købet scorer points. Waqas Hafeez lavede 94 inkluderet 5 seksere og han fandt støtte i Zeshan Elahi og de to havde en gærdestand på over 100 der lagde grunden til Ishøjs indledende 213 for 9 på de 40 overs. Michael Pedersen var den eneste Skanderborg kaster der gjorde indhug i Ishøj under de våde forhold, der gav 4 regnvejrs pauser undervejs, med 5 gærder for 40.

T20HERKOL01

Det er en forudsætning at man holder de greb der tilbydes. Her Troels Thøgersen får lov at overleve.


T20HERKOL03

Glen Hedevang kommer til kort kastet af Peder Pedersen.


T20HERKOL05

6 til Troels


T20HERKOL07

Jacob Larsen fanget i ingenmandsland


T20HERKOL09

6 til Lars H.


T20HERKOL11

Endnu en 6 til Lars med lukkede øjne?

I marken kastede Ishøj tæt og satte Skanderborg efterhånden under pres. Hjemmeholdet blev anført af Fr.Klokker der scorede et løb for hvert bold mens hans partner Michael Pedersen kunne ikke nærme sig den hastighed. De to lagde en bund på 81 fo r det andet gærde i et godt tempo men begge faldt hurtigt efter hinanden og tempoet forsvandt mens gærderne faldte. Otte Skanderborgensere blev grebet ud da ingen formåede at blive holdende i jagten på points. Skanderborgs træner Sherlock var sidste mand ud 23 points bagud med 1½ overs igen.

Med nederlaget er rækken nu endnu mere åben som man siger og det er spørgsmålet om Svanholm i år kan holde hovedet koldt.

I Herning spillede hjemmeholdet en T20 kamp mod Kolding i de våde forhold. Det lykkedes Herning at poste en god total på 169 for 6 men det skyldtes alene Hedegaard brødrene der begge sendte jævnligt bolden ud af banen med 50 til hver godt støttet af et lyn 32 af Troels Thøgersen. Kolding havde ikke noget svar til dette med kun 72 på de 20 overs. Halvdelen af disse blev scoret af Martin Pedersen, der holdt den ende ende.