Lørdagen bragte den afklaring, at Husum vinder bronze for første gang efter at have været i spidsen turneringen længe, mens det bliver Skanderborg, der skal til København førstkommende weekend for at spille om at undgå at rykke ned fra eliterækken mod AB. Spillested er ikke afgjort, men AB har ikke selv bane lørdag, hvor kampen er ansat til.

Det er et par uger siden det blev afklaret at Ålborg og Herning bytter pladser i elitedivisionen og 1. divsion.

Afklaringen af kampen om mesterskabet kom så langt, at taber Svanholm omkampen i morgen søndag mod KB, så er Glostrup mestre for første gang. Vinder Svanholm over KB er der omkamp om DM førstkommende lørdag.

De to DM-konkurrerende klubber Glostrup og Svanholm var enige om, at trække lod om på hvilken bane det skulle foregå frem for at spille på en neutral bane. Lodtrækningen, der blev foretaget af DCF`s formand Claus Hansen, blev vundet af Svanholm. Og det var endda en glostrup-mand, der valgte plat eller krone. Vi har lovet at lade ham være anonym af hensyn til hans fremtidige tilværelse på Glostrups old boys hold.

Spillemæssigt fortsatte Glostrup med at feje sine modstandere af banen, mens Svanholm kæmpede sig til det.
Denne gang fejede Glostrup med KB, som klubben tabte til i 1. halvdel af sæsonen. Kun Yassir Iqbal gjorde rigtig modstand for KB. Modstanden var til gengæld også så god som 70 ud af 140 på de 40 overe, som KB holdt.
Glostrup kunne glæde sig over, at en af de hjemmeproducerede Aftab Ahmed gjorde sig som kaster med (4/49). Glostrup passerede på 29 overe for tabet af 2 gærder og igen den australske spillende træner Niel Schnittler (54x) og Anders Rasmussen (49) i form.

Svanholm tog det lange seje træk mod Nørrebro. Mickey Lund var tilbage og holdt med 48 sammen på en gærdeside, der uden Søren Vestergård oven i de andre skadede ikke så bred ud. Men Nørrebros gærdeside var nu heller ikke så bred, som den har været før.
Det viste sig, at Svanholms gærdeside var den bredeste, idet en 6. gærdetand fra 124 til 173 mellem to af de mere ubeskrevne Thomas Vestergård (46) og Anders Leiberg (29) tog luften ud af Nørrebro efter at holdet havde fået god opmuntring i starten.
205 viste sig at være for mange for Nørrebro, der startede lidt for roligt til at kunne følge med, så Aftab Ahmed måtte forcere en gang for meget. 7 gærder til spinnerne Kedey og Chawla.

Skanderborg blev sendt til gærdet af Husum på en våd og meget tung bane. Pointsene skulle løbes eller slås helt ud af banen. I den sidste ende viste det sig at Husum havde Lars Hedegaard, der slog bolden flere gange ud af banen end Skanderborg kunne og Skanderborg evnede ikke at løbe de mange ener der var i Husums defensiv markopstilling samt at holde de vigtige greb i marken.