Svanholm er sammen med andre idrætsforeninger i Brøndby kommune involveret i ”Brøndby i bevægelse”. Et projekt der sætter fokus på udvikling i Brøndby og hvor samspillet med kommunens idrætsklubber er et element.

I den forbindelse har Svanholm sammen med DCF åbnet sine døre for at en række skoler kan komme på besøg på Svanholm park og afprøve cricket og måske blive så fristet til at vende tilbage og blive rigtigt medlem i klubben.

Som udviklingskonsulent i DCF, er det en af Frederik Klokkers fornemmeste opgaver at understøtte rekruttering ude i klubberne. Altid i samarbejde med den lokale klub og altid med lokal involvering. Det er altså meget vigtigt at klubben er med, og samler op og gør en indsats for at hverve nye medlemmer.

Vi forventer at Svanholm for stor glæde af arrangementet. At kommunen noterer sig at klubben er en aktiv medspiller i kommunen og ikke mindst spiller en vigtig rolle i lokalområdet i Brøndby Strand.

Billederne fra arrangementet er fra tirsdag den 7. oktober hvor de første børn var en indslusningsklasse fra Brønd Strand skole.  

Alex Olsen