Årets breddepokal finale var en gentagelse af sidste års finale mellem Odense og Nørrebro II.

Det havde regnet meget i Odense natten mellem lørdag og søndag, men Odense var tidligt i gang og banen blev gjort klar til kamp. Med en lille forsinkelse kom kampen i gang.

Odense vandt lodtrækningen og gik i marken. Nørrebro II mistede et gærder i andet over men de næste gærdespillere spillede effektivt og straffede de dårlige bolde. Odense havde et par store drop i marken men formået at holde Nørrebro II til 133/8 på deres 20 overs. En god scorer taget i betragtning af, at det var en tung bane. Topscorer for Nørrebro II blev Farhan Ashrif med 39. Bedste kaster blev Mohammad Shah med 2/15 på 4 overs.

Odense startede med at slå den i luften og Nørrebro tabte et par stykker i marken. De to første overs lavede Odense 18 og det lagde fundamentet for resten af Odenses halvleg. Odense mistede deres første gærde på 42 i femte over. I ottende over passerede Odenses åbner Saeed Mahmood 50 på 26 bolde ud af en total på 64. Med 3 points igen manglede Saeed Mahmood 6 for at nå sin hundrede. Så i forsøg på at nå hundrede bliver Saeed grebet. Saeed Mahmood 94 på 53 bolde. Odense vinder med 6 stående gærder. 139/4 i 16 overs.


Breddepokalmestre Odense


Begge hold


Saeed Mahmood