Nu behøver Bobby Chawla ikke vende ryggen til

Nu behøver Bobby Chawla ikke vende ryggen til

Bobby Chawla udelukker ikke et landsholds-comeback

Den tidligere Svanholmspiller Bobby Chawla, som nu bor i Australien og spiller for Melbourne University, ser nu ud til at være skadesfri ovenpå sidste sæsons skulderskade, der stort set har udelukket ham fra alt cricketspil et års tid.

”Jeg blev opereret i min skulder i juli måned, og var ikke særlig optimistisk med hensyn til den kommende sæson, som lige er startet. Men nu er jeg så småt blevet ”fit for fight”, og ser frem til at kunne spille resten af sæsonen” siger Bobby Chawla.

Bobby måtte gennemgå en mindre operation i skulderen, hvor man har fjernet en lille flig af knoglen for at gøre plads til at senen kunne holde sig i ro.

Måske får vi Bobby at se som bowler for DCF igen

Måske får vi Bobby at se som bowler for DCF igen

Hvad med fremtiden, vi savner en ortodoks legspinner på landsholdet?

”Jeg vil bestemt ikke sige nej, hvis landstræner Jeremy Bray, som i øvrigt har spillet for den klub jeg nu spiller for, henvender sig til mig. Der er ingen større ære end at spille for sit land, så hvis jeg kommer godt i gang i den australske sæson, og hvis landstræneren mener at have brug for mig, han er blevet opdateret med min nuværende tilstand, hvor jeg som nævnt er kommet godt over min skade, så er jeg klar til at tørne ud for det danske landshold igen” udtaler Bobby Chawla.

For referenten er der ingen tvivl, en Bobby Chawla ”Fit for fight”, vil være en forstærkning på bowlersiden for det danske landshold, som efter min mening godt kunne bruge en ortodoks legspinner på holdet.

Bobby, som debuterede i 2000, har spillet 73 landskampe, og har i mange af dem været bedste bowler.

Bobby skal også spille "Twenty20-cricket"

Bobby skal også spille “Twenty20-cricket”

”Jeg har nu spillet to kampe og er kommet godt i gang. I den første kamp battede jeg som nr. 8 og scorede 30 points, ligesom jeg bowlede 8 overs for 25 uden erobrede gærder. I sidste weekend spillede jeg en to-dages-kamp- 80 overs pr. dag- og kom først i marken sidst på lørdagen, hvor vi havde 4 modstandergærder ude for 46, men kunne om søndagen desværre ikke følge den gode start op, og vores modstander passerede vores 150 points for tabet ag 8 gærder. Her fik jeg dog afprøvet min nuværende form og tog 2 gærder på 22 overs. Min skulder har det OK efter det lange spell, så jeg håber at være med igen i næste weekend” slutter Bobby Chawla.

Jørgen Jønsson