Bobby Chawla (tv) i en anførergerning overrækker han blomster til Svanholm-jubilaren Zishan Shah

Har skrevet en 6 måneders kontrakt med Elwood CC

Danmarks bedste legspinner Bobby Chawla forlader Danmark til efteråret for at blive spillende træner for den australske klub Elwood Cricket Club, som er en forstadsklub til Melbourne.

Den 29årige Svanholmspiller har været i kontakt med den tidligere australske legspinnner Bryce Mcgain, som tidligere var spillende træner i Glostrup og senere har spillet på det australske testhold. Bryce har sat Bobby i kontakt med klubben Elwood CC, og Bobby og klubben er blevet enige om en kontrakt på 6 måneder i den australske sæson.

Bobby oplyser, at han får en bil og lejlighed til rådighed, og han får alle sine omkostninger dækket. Bobby er uddannet bankmand og arbejder i Den Dansk Bank i finansafdelingen, og han håber på, at han får et bankjob, som kan give ham yderligere erfaring i sit hjemlige arbejde.

Elwood spiller i en række som ligger lige under Sub-District, og klubben har 5 seniorhold, som Bobby skal være med til at koordinere samtidig med at han bliver ansvarlig for klubbens 4 assisterende trænere.

Bobby Chawla udtaler – Der er tale om en klub med gode værdier, og hvor klubbens medlemmer giver utrolig meget støtte. De er meget professionelle i alt hvad de foretager sig, ligesom der er gode faciliteter ligesom i Svanholm udtaler Bobby Chawla.

Bobby er den naturlige leder, og hvis han ikke får så meget smag for Australiens skønne land og slår sig fast ned i landet, er der ingen tvivl om, at der gemmer sig en elitetræner i dansk cricket, når han egen karriere er færdig.

”Australien er som mit andet hjem, lige siden Frederik Klokker og jeg drog dertil i år 2000, har jeg været forelsket i dette land, så nu hvor chancen melder sig, så er det bare om at gribe den” udtaler Bobby Chawla.

 

Jørgen Jønsson