Elitedivision

Skanderborg – Nørrebro

Nej der var ikke slagsmål på banen som overskriften kan tolkes som, men en af de kedelige uheld der i gang imellem sker ved gærdet især når man ikke har hjem på. Det var Skanderborg der var ved gærdet og Thomas D Nielsen som spiller uden hjelm fik som åbner en af de bolde der steg mere end beregnet.

Pull shottet var ikke tilstrækkeligt og Thomas vendte så ansigtet væk med det resultat at bolden pløjede hans øjenbryn op. Blodet flød bogstaveligt, så meget at man måtte stryge savsmuld på bagefter. Thomas måtte en tur til Århus for at blive syet sammen og nåede at komme ind til sidst i halvlegen da Skanderborg havde over 250, men den anden bold fjernede off pinden.

Og når man så tænker tilbage på den halvleg hvad husker man mest – gærdespillet ved Rizwan Mahmood – nej det var Nørrebros markspil som var noget af det ringeste man har set i Eliterækken. Mindst syv greb blev tabt og Skanderborg fik foræret mindst 15 points i overthrows foruden minimum 50 points fordi Rizwan blev tabt på en damegriber. Rizwan smed forsigtigheden overstyr og gik efter kastningen. Seks seksere senere havde han 89 og blev grebet ud i forsøget på den syvende. Ellers var det Søren Kirk der med 65 holdt det sammen før slutningen hvor Nørrebro kom igen og holdt Skanderborg nede på 262. Faisal Siddique tog så 5 gærder. Det så ud på et tidspunkt at totalen ville være over 300.


Nørrebro faldt ikke sammen. Rashis Ali startede med brask og bram og Nørrebro scorede hurtigere end Skanderborg gjorde, men de tabte flere gærder også. Dagens højdepunkt var ankomsten af Aftab Ahmed, der satte sig i førersædet fra starten og sammen med Waqas Hafeez så Nørrebro pludselig ud til at kunne indhente Skanderborgs total. Med 141 på tavlen skete det som ikke måtte ske fra Nørrebros side og det var at Aftab cover drivede bolden lige ud til banens yngste spiller – Christan Peck, der viste han kan gribe. Gassen gik ud af Nørrebros ballon og man følte at det var kun en spørgsmål om tid før Nørrebro faldt da scoringskravet steg. Skanderborgs Kamran Mahmood (Rizwans lillebror) beviste at han måske skulle overveje at skifte idrætsgren da han brugte fødder en til at købe Nørrebros sidste man ud Suleman Javed. Skanderborg endte at vinde med 73 points og er stadig ubesejret.

Lars Hedegaard åbnede kastningen således at han senere kunne overtage keeper posten fra Søren Kirk. Han nåede at kaste Jafeer Butt ud . Det kneb med kasterne i dag og Christian Peck fik lov at kaste tilsidst og tog et gærde…..


Ja såmænd om ikke Lars Hedegaard kan stokke en spiller ud….

Per Rasmussen udtalte om dagens kamp : Men vi var nu ikke i stærkeste opstilling uden Morten Hedegård og Hayden Bowler, sagde Per Rasmussen og fortsatte: Kampen var et klart bevis på, at dem, der kan gribe, vinder kampene. Nørrebro havde mindst 7 store missere og i tilgift 15 overthrows