Der var 2 1. divisionskampe i Jylland i dag. Først tager vi fat i kampen i Esbjerg hvor Tåstrup var på besøg. 

Tåstrup vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Ingen af Tåstrup spillerne fik fat ved gærdet. Tre gærdespillere over 10 points men ingen nåede 20. Når ingen kan tage fat kan Tåstrup ikke lave en halvleg der kan skræmme modstanderne.  Dagens 85 hører til dette kategori og Mr. Ekstra blev topscorer med 17. Bedste kaster blev Esbjergs nye talent Jeppe Gaj Nielsen, som netop er blevet optaget på den nye cricket akademi. Hans klassiske legspin gav 3 gærder for 16 på 9 overs, hvilket siger lidt om talentet. Peer Jensen var ihvert fald imponeret. Men han var bestemt ikke imponeret over Esbjergs gærdespil. Esbjerg var uden Henrik Øre der normalt åbner. I dag var det Craig Knight der hurtigt var ude, efterfulgt hurtigt af Kasper Rubin og Afal Jamal. Med 3 gærder nede for 18 var Esbjerg i problemer. Heldigvis blev Magnus Kristensen på sin post og holdt gærdesiden lidt sammen med 26 men han faldt ved 57 men Sharif Burhani sikrede at Esbjerg kom til at vinde med 4 stående. Mohsin Chaudhary var Tåstrups største skadevolder med 3 for 27.

I Kolding var Svanholm 2 på besøg som del af deres Jyllands weekend.  Svanholm vandt lodtrækningen og gik først til gærdet. Kolding fik et gennembrud i den første over da anfører Shafqat Riaz blev kastet ud af Martin Pedersen Herefter faldt gærderne jævnligt til trods for at Koldings markspil havde en off day. Men med 6 gærder ned for 117 så det dog rimeligt ud for Kolding men så tog Bobby Malik fat og sammen med Shakil Ahmed lavede 86 for det syvende gærde.

Dermed faldt det svanholmske gærderekord, som blev sat i 1972 mellem Søren Nissen og Michael Petersson mod Sorø II. I denne forbindelse udtaler Søren “Det er lidt uretfærdigt for banen i Sorø var mindst dobbelt så stor som den i Kolding og plænen langt mere uplejet , så jeg har anmodet om dispensation, men jeg ved ikke hvor jeg skal søge og i givet fald vil de pågældende sikkert ikke være mig venligt sindet ! Jeg lavede min store præstation på Dyrskuepladsen i Sorø. Jønsson kan sådan nogle gode historier om at samle bolden op sammen med en komøj.”

Svanholm fortsatte med at smække points sammen men Bobby Malik vidste nok ikke at han manglede 3 points for sin første century for han faldt på en slasket drive i den 49. over som sidste mand. Men 262 var en god total men husk at Koldings bane er lille og idag var den lynhurtig så der skulle ikke så meget til for et grænseslag.

Kolding startede også fornuftigt med Pedersen brødrene og havde styr på tingene indtil Minik blev fanget ben for ved 53.  Bror Martin blev kort tid efter blev kastet ud og nu var kampen lagt på Steffen Langholzs skuldre. Da han faldt ved 105 for 30 og lidt senere Kent Jensen for 20 var kampen reelt forbi. Kolding var kun 10 ved gærdet da Shaukat Momand måtte på skadestuen for at få hånden syet.  Kolding var ude for 145 og Bobby Maliks stjernestatus voksede da han tog 4 gærder for 17.

Peter Power

KOLSVA201

Dagens stjerne Bobby Malik hamrer bolden til grænsen


KOLSVA202

Raja Khan


KOLSVA204

Endnu et grænseslag til Bobby Malik


KOLSVA205

Bobby Malik gribes ud af Minik Pedersen


KOLSVA207

Minik Pedersen til 4


KOLSVA209

Martin slipper da keeperen taber chancen


KOLSVA211

Minik fanges ben for


KOLSVA213

Rasmus Kirkmand lbw Sahadat Riaz


KOLSVA214

Steffan Langholz kastet ud af Yasin


KOLSVA215

Kent Jensen slår til


KOLSVA217

og Kent Jensen gribes ud af RI Khan


KOLSVA219

Bharath Madderi gribes ud


KOLSVA221

Pedersen Pedersen fik lidt kort kastning til sidst


KOLSVA222

Vijay gribes ud


KOLSVA224

Fabian Havmøller gribes som sidste mand