Bermuda v Danmark

Danmark vandt lodtrækningen og gik til gærdet igen. Danmark fik en god start. På scoren 16 bliver Yasir dømt ben for, men der var tydelig bat på. Aftab starter frisk med 14 points på 4 bolde. Aftab når ikke mere da han bliver dømt ben for. Kamran kommer ind, spiller et par fornuftige stød, men går på en kant ind i gærdet. Frederik og Michael bygger derefter halvlegen op stille og roligt.

I over nummer 10 kommer der så en episode der sjældent udspiller sig. Kasteren “bunder”(stopper op i sin kaste tilløb og vælter gærdet ved non-striker) Michael ud og appellere. Dommeren går hen til Bermudas’ anføre og spørger om han vil opretholde appellen. Det vil han, og dommeren dømmer Michael løbet ud. Alle, undtagen Bermuda folkene, siger det er unfair. Men der er ikke noget at gøre. Michael er dømt ude.

Danmark mister Frederik på endnu en ben for – og der var bat på igen! Rizwan bliver ikke længe og Danmark på  77/6. Carsten og Hamid har så efterfølgende danskernes bedste partnership i turneringen på 34. Hamid falder i sidste over i forsøget på at forcere. Hamid laver 31 på 30 bolde – højest score for en dansker indtil nu – og Carsten ender på 11x på 16 bolde. Danmark 111/8 på 20 overs.

Bermuda starter med at slå på alt. 33 efter 3 overs. I fjerde over bliver gærderspilleren der har lavet pointene indtil da, smart stokket af Frederik på Yasir’ bowling. Det bliver halvlegens eneste gærder, da de næste gærderspillere, uden at tage chancer, køre sejren hjem. Bermuda 112/1 på 16.2 overs.

Danmarks kastning var ikke helt op i gear som kampen mod Nepal, men var på ingen måde dårlig kastning. Gærderspillerne  var bare meget bedre. Markspillet var som vanligt god.

Til slut skal det nævnes, at spilleren der “bundet” Michael ud, skulle have været Man of Match. Men dommeren mente, at spilleren var unfair og ikke levede op til spillets ånd, og valgte derfor en anden Bermuda spiller. 

Der er hviledag i turneringen i morgen, Danmark spiller mod Kenya mandag.

 

Injam Khokhar