VIDEO LINK KOLDING                    VIDEOLINK HERNING

 

Slaget on Jylland mellem Herning og Kolding gav det resultat man kunne forvente, netop at Herning bevarede sin status som Elitedivisionshold. Herning stillede op i stærkeste opstilling mens Kolding manglede deres 3 bedste kastere. Martin Pedersens tommeltot er stiv som en bræt, David Conradie er rejst hjem til Syd Afrika mens HC Madsen kommer nok aldrig over sin blodprop. Kolding valgte måske derfor at gå til gærdet først, da de vandt lodtrækningen.

Stig Hedevang åbnede kastningen for Herning op ad bakken og han var Hernings bedste våben især i starten. Han banker bolden ned i tæppet og det gav en stejl opspring samtidig med at bolden bevæger sig mod off. Han fik hurtig ram på Christa Botma og opspringet var for voldsomt for Peder Pedersen. Det tydede på en mulig kollaps, men Stefan Langholz og anfører MC Fentem holdt stand og begyndte at plyndre Hernings skiftekastere. De fik scoren oppe på 100 før Stefan mistimede og blev godt grebet af Claus Hansen. Kirkman blev hurtigt grebet på grænsen, så Fentern fandt en partner i Vijay. Scoren kom på 151 før Vijay blev fanget benfor og kort efter blev Fentern grebet af en hurtig Claus Hansen. Koldings hale bed godt fra sig og fik scoren oppe på 211 før de løb tør for overs. Morten Hedegaard blev bedste kaster ved at tage sene gærder og endte på 3 for 33 mens Stig Hedevang fik 2 for 33.

Herning kom ikke ud for nogen kollaps. Tværtimod idet Troels Thøgersen havde en af sine gode dage, da han plyndrede Koldings kastere for 5 sekser og 10 firer, godt støttet af de øvrige gærdespillere og Herning passerede for kun tabet af 4 gærder. Manglen af sine bedste kastere var tydeligt for Kolding, der ikke kunne true Herning.

PP

KOLHER01

Troels Tøgersen 6

KOLHER03

Slut på Glen Hedevang – G Hedevang c R Kirkmand b BR Madderi 22

KOLHER05

Jamal 6

KOLHER07

Ting går ikke efter planen – A Jamal blev overrasket

KOLHER08

A Jamal c R Kirkmand b BR Madderi 35

KOLHER10

C Botma+ b S Hedevang 2

KOLHER11

P Pedersen c J Larsen b S Hedevang 1

KOLHER14

Stefan Langholz

KOLHER15

MC Fentern

KOLHER16

S Langholz c C Hansen b M Hedegaard 37

KOLHER18

R Kirkmand c R Saumy b I Saumy 0

KOLHER19

Stig Hedevang generede alle…..

KOLHER21

V Kumar lbw b A Jamal 26

KOLHER23

MC Fentem* c C Hansen b A Jamal 66

KOLHER25

Olsen slipper

KOLHER27

M Mayar b M Hedegaard 1

KOLHER28

BR Madderi lbw b R Saumy 13

KOLHER29

Appeller var der nok af…….