Søndagen bød på en turneringskamp i Husum hvor Svanholm var på besøg. Når man kigger på Husums holdkort kan man ikke se megen forskel til sidste års hold eller for den sag skyld forrige år hvor Husum var i elitedivision sidst. Der er ikke nogen nye navne, men de samme bærende kræfter. På det baggrund vil holdet også i år får det svært og det kunne man også se ud fra kampens forløb. På Svanholms holdkort stod Amjad Khan anført men man så ikke meget til ham. Han kastede ikke og kom slet ikke til gærdet. Husum valgte at gå til gærdet først og fik en hæderlig start indtil Lars Boldt blev grebet ud ved 47. Så faldt 2 hurtige gærder med Müller brødrene og dermed også kernen i Husums gærdeside. Kun lidt modstand fra anfører Jürg Kruger og Renald Buss gjorde at Husum nåede 3 cifre. Det var ingen sag for Svanholm at kunne passere Husums total hvor Zishan Shah nåede 50.

Længere oppe mod nord blev der spillet 2 kampe i T20. I en højt scorende affære gav Kolding Skanderborg hård modstand. Skanderborg indledte med 210 for 2 gærder. Fr. Klokker lavede 95 mens Rizwan Mahmood var  74 not out (Ja, han blev ikke løbet ud denne gang) Tilsammen lavede de 10 seksere. Kolding svarede igen med Steffen Langholz med 68 og Kent Jensen med 63 not out. Tilsammen lavede de 13 seksere men det var ikke nok til at indhente Skanderborg.

Til gengæld var den efter følgende kamp mellem Skanderborg og Herning ikke en højt scorende affære. Skanderborg gik også først til gærdet men de kunne ikke finde den samme rytme som før og Hernings unge kastere kunne lægge pres på gærdespillerne. Kun Rizwan Mahmood fik fat i scoringen med 46 i Skanderborgs total på 124 for 7. Fr. Klokker åbnede med en sekser i den første over. Han slog den helt over hegnet ved åen og bolden kunne ikke findes. Pausen gjorde han mistede koncentrationen og blev grebet staks efter  genstarten. Hernings unge spillere fandt det også svært mod Skanderborgs kastere og holdet kom bagud i scoringshastigheden men da de “gamle” ved Lars og Morten Hedegaard kom på banen, ændrede det karakter, da de formåede at kunne slå bolden ud af banen. De formåede at indhente Skanderborgs total og dermed give Skanderborg årets første dukkert. 

T20SKAHER01

Kamran Mahmood viste lidt tænder med denne grænseslag


T20SKAHER03

O Damgaard Hald imponerede ved at kaste Anders Bülow


T20SKAHER04

O Damgaard Hald


T20SKAHER05

Rizwans favorit slag – pull shot til 6


T20SKAHER07

Kamran falder ved at snitte til keeperen


T20SKAHER09

C Peck driver et retur greb til Morten Hedegaard, hvis tilløb i år er reduceret til 3 skridt……


T20SKAHER11

Richie Sherlock viser hvor let det er at slå en sekser.


T20SKAHER14

Rizwans halvleg slutter med en mislykket drive grebet på offsiden


T20SKAHER16

N Damgaard Jørgensen kastes ud af Sherlock


T20SKAHER17

Morten Kristensen kastede alle sine over i et stræk da han skabte problemer for Herning. Her gribes R Saumy ud af Rizwan


T20SKAHER19

Ilyas Saumy snitter med handsken ned af legsiden og gribes ud


T20SKAHER21

Sonny Nielsen giver et returgreb til Michael Pedersen


T20SKAHER23

Morten Hedegaard driver Sherlock til 4 i en hektisk slutspil


T20SKAHER25

Kamran fodrede Lars Hedegaard til 6


T20SKAHER27

Måske vendepunktet. Sherlock taber Morten Hedegaard i deep fine leg


T20SKAHER29

Lars Hedegaard slutter kampen i sidste over med endnu en sekser.