13 seksere og 3 firere til ukendt kort hos Husum

 

Med en indledende score på 140 var der ikke umiddelbart meget, der tydede på KB-sejr mod og i Glostrup.

Havde KB bare kunnet fielde nogenlunde anstændigt var det dog formentlig gået alligevel, men nu formåede Glostrups anfører Peter Poulsen at tage sagen i egen venstrehånd og speede scoringstempoet op til sidst, da gærderne raslede i den anden ende og føre sit hold til gevinst med 2 stående.

Der var 5 glostrupgærder ude for 62. Martin Jensen stabiliserede, men faldt ved 119. KB kunne ikke finde ud af at kaste på venstrehåndede gærdespiller og gav milde gaver i form af udenom.

 

Rasmus Nielsen dog. Det var ideen, at du skulle holde Peter Poulsen inde

Glostrups Rasmus Nielsen præsterede et håbløst slag på tværs på en bold på gærdet (7/131), KB droppede den næste glostrupper på en “sitter”, men han blev grebet straks efter (8/132). Næste mand blev omgående droppet i slippen – det ville i så fald have været 9/132. Men i stedet fik Peter Poulsen bolde og han sørgede for, at makkerne ikke kom i skudlinien. Med en selvfølgelighed som var det en ekspeditionssag, ekspederede han de vindende points ud over grænserne. Hvor må KB græmme sig. KB, der stadig ligger og hænger på en næstsidsteplads, der medfører kvalifikationskamp mod 1. divsions nr. to.

Michael Jeppesen stoler ikke på Peter Poulsen, men slår ud

 

Hos KB havde Omar Hayat i vidt omfang alene båret den beskedne halvleg (60) og med 3/24 skabt håb for sit hold.

Og bliver droppet på en sitter af en KBèr

 

Glostrups Sana droppes omgående af Hamad Khan i slippen, mens Peter Poulsen ser til.

 

Husum ligger stadig og roder på sidstepladsen med 2 turneringspoints – der er 6 points op til den nærmeste KB, der har 8. Husum tabte i Herning med 260/7 mod 152 i en underlig kamp. Husum fik utvivlsomt håb, da holdet havde 5 herningensere ude for 87 (incl. Carsten Pedersen) med kun Michael Pedersen tilbage af de gærdespillere, der normalt kan forvolde fortræd. Men Pedersen (96x) fandt sammen med den spillende træner Cody Butler, der er endt nede som 7. gærde. De to forøgede til 209, førend Butler kom ud (65) og så var det et spørgsmål om Michael Pedersen kunne nå sit century på de sidste 4 overe. Han manglede dog 4 points, da dommerne tog overliggerne.

Husums halvleg var i udpræget grad mærkværdig. Ingen af de normale præsterede noget og alle var ved at pakke sammen efter 19 overe, da Husums sidste mand kom ind til Jafar. der er et ubeskrevet blad på disse kanter.

Han endte i en eksplosion af slag med at gøre sit holds score så hæderlig som152.

Da Husums 11. mand Andriessens kom ind til Jafar havde holdet 100. På fem overe nåede Jafar stort set at fordoble sin score (han præsterede 13 seksere og 3 firere), mens Andriessens lavede et point. Jafar endte med sit første century på disse kanter (106 på 68 bolde). Michael Pedersen kronede sin fine dag med 4/25.

Søndag skal Husum hjemme spille en fremrykket kamp mod Glostrup, der er uden Shezad Ahmed, men ellers ikke med så mange reserver, som klubben havde frygtet, fordi den blev tvunget til at spille en dag, der ikke passede en del af spillerne.n Også KB skal spille en fremrykket kamp i Herning.

 

Virksomme Virk viste vejen

Nok engang slår Virk på tværs, men denne gang havde dommeren set nok . og fingeren ryger op. Men da havde Vrik forlængst passeret sit century

 

Ishøjs A. Virk mishandlede Svanholm II`s kasteangreb, der ellers ikke hører til divsionens ringeste. Fra første færd ramte denne åbner bolden klokkerent og da samtidig svanholmerne ikke havde evner til at kaste til en venstrehåndet, men fodrede ham med foretrukne bolde på benene, endte han med 123 på 96 bolde. Banen var lynhurtig, så Ishøjs slutscore blev så overvældende som 323/6.(A. Akhtar 64).

 

Formand Asmat Ullah gratulerer Virk med centuriet

Man må undre sig over hold tankevirksomheden hos et hold som Svanholm II, der også ville være gået i marken, hvis det havde vundet lodtrækningen. De ramadanfastende spillere er totalt færdige efter en varm marktur og har dårlig kræfter til at slå bolden nogen steder hen. Så en af dem, der ikke fastede, Mads Henriksen evnede 73, mens hans fastende anfører Bobby Malik nåede 43 – mere liggende i udmattet og halvskadet tilstand end stående. Svanholm II ude for 187.

Og de øvrige spillere jubler med

 

I Odense fattede Fredericia håb med 3 odensegærder ude for 50 og 9 for 121, men sidstegærdet øgede til 172, mens Frederia ikke fandt anledning til at føre sine åbningskastere tilbage i kasteangrebet – i hvert fald ikke før det var for sent.

A. Ashraf førte an for Odense med 50, mens de to sidste man tilsamen forøgede med næsten samme antal points.

Fredericia holdt sig inde i 48 overe uden at true Odenses total. Holdet sidste gærde Jan Østergård og Erik Dalgas Andersen, , der må være pænt over de 100 år tilsammen, irriterede Odense ved at stå inde i 12 over til sidst og forøge fra 101 til 144.

Albertslund og AB gider bare ikke . Gider DCF ??

Albertslunds hjemmekampe gider vi ikke ofre krudt på. Klubben gider nemlig ligesom AB ikke leve op til den forpligtelse den har, nemlig at bruge live scoringsystemet. Gider DCF lange nogen bøder ud ????

Albertslund vandt 392 – 96 over Køge har vi hørt fra en, der har talt med en, som har talt med en – der også har set et billede af Tordenskjold.

SN