Den tidligere KBer tog 5 gærder mod Middlesex

Ikke siden Sussex’s første kamp i foråret i Countyturneringen, hvor Amjad Khan lagde ud med at tage 5 gærder, har han rigtigt lynet med sin eksplosive bowling i denne sæson.
Men i går mod Middlesex, kan det nok være, at den 31årige fastbowler kom tilbage i den aller- ypperste stil, hvor han i Middlesex-halvlegen på kun 170 points tog 5 gærder for kun 25 points på 14 overs med 4 maidens inkluderet.
Amjads klub Sussex ligger i øjeblikket som nummer 3 i den engelske County Championsship Div.1, og han har nu taget 43 gærder i verdens bedste turnering for ca. 31 i gennemsnit.
Amjad var i 2009 inde og ”snuse” til testcricket, da han debuterede på det engelske landshold, men har ikke siden været inde i billedet. Han har før udtalt, at en af hans målsætninger var, at han ville prøve at arbejde sig ind til et comeback på det engelske testhold. Hvem ved? Han er måske kommet et skridt nærmere på sin målsætning, inden han stopper sin karriere i engelsk topcricket.
I sin foreløbige ”First-Class-karriere” har Amjad Khan nu taget 343 gærder i 107 kampe med et gennemsnit på lidt over 31,0.
Sussex fortsatte kampen mod Middlesex i dag og scorede 287 for alle.

Jørgen Jønsson