Det var en anden Amjad Khan vi så kaste på tredje dagen af testen. Væk var nerverne og der var et rytme, der gjorde at han i sin første over fik Sarvan fanget ben for før han fik sig bidt fast. Reaktionen for at få sin første Test gærde var naturlig stor. Amjad viste sine muligheder for variationer, nogen i uheldig grad idet han kostede 17 ekstras. Amjad har i denne kamp problemer med fejl bolde med flere overtrådt, noget han normalt ikke har problemer med. Amjad har givet et positivt indtryk fordi han aktion er unik og han bruger håndleddet meget mere end andre. Han har givet England en variation som de har savnet. Han mangler bare rutinen.

15.0 overs -0 -74 -1

Englang kunne ikke bryde afgørende igennem og var i over 3 timer gærdeløs så kampen er på vej til at ende afgjort.


Den første danskfødte spiller spiller i en Test for England. Amjad Khan blev valgt foran Harmison for England til den sidste Test mod Vestindien, hvor England skal vinde for at udligne serien. Derfor valgte englænderne at vælge 5 kastere, heri 2 spinnere, og Amjad fik sin chance. Men han skulle vente 1 2/3 dag før han kom i aktion.

England gik først til gærdet og scorede 546 for 6 på en langsom pitch før de lukkede og havde over en time at kaste. Amjad åbnede ikke, men kom til efter otte overs. Han var meget nervøst, idet han startede med 2 fejl bolde. Det blev ikke til drømmedebuten idet han kastede ukonstant og blev lidt dyr på de 4 overs han fik med 27 points. Til gengæld havde han han to venstrehånede gærdespillere, der var svære at kaste til og Chris Gayle angreb alle kasterne og fjernede presset. Amjad skal nok komme igen i morgen