Kampene mod Glostrup var nogen af dem, som Esbjergs coach Peer Jensen på forhånd havde valgt ikke at spille, fordi han ville spare det kunstige indhold af sit forhenværende knæ til kampe, som Esbjerg havde en realistisk mulighed for at vinde. Men Jensen var med i Esbjergs udekamp mod Glostrup og det kan skyldes en eller flere af tre ting:

1. Det kunstige knæ har det godt

2. Han ville give sit hold en moralsk opbakning

3. Han troede på, at det forbedrede esbjerg-hold havde en chance.

Vi må håbe, at knæet holdt, for hverken den moraske opbakning eller ideen om, at Esbjerg havde en chance, viste sig at holde vand. Esbjerg var ude for 118 på 33 overe. Kasper Rubin fortsatte sine opadgående indsatser med 37, Claus Hansen 36, men 8 mand under 8 points hjælper jo ikke på sagerne. Henrik Hansen 4 for 16. Glostrup passerede for 2 gærder på 29 overe. Peter Poulsen 62, Shezad Ahmed 38.

Den anden programsatte elitedivisionskamp Herning – Nørrebro blev udsat på grund af pludesligt dødsfald blandt en af de førende Nørrebro-spilleres nærmeste familie – derfor ingen billeder.

1. division

Man må undre sig over Albertslund, der tabte på den mest opsigtsvækkende måde hjemme til Kolding.

Asif Amjad sad og førte regnskab. Han er den mest lovende spiller, som Albertslund har fostret i de senere år. “Det skyldes, at man skal være 30 år for at komme med på holdet” hævdede han hårdnakket og ønskede endda at blive citeret for det, idet han præciserede, at han kun var 29 år.

Det er naturligvis løgn. Asif har været halvhjertet med sit talent og gider ikke rigtigt. Men Albertslund har en ulykkelig evne til at gå glip af sine yngre spillere, der er i andre klubber eller ikke spiller. Man så et Albertslund-hold , der i den grad spillede gris med sine gærder og sin kastning. Hvad ligner det, at levere 47 ekstra heraf 34 udenom og 8 no balls på 47 overe ud af Koldings score på 164 (Martin Pedersen 42). Hvad ligner det at indlede en sluggerfest, som F. Kiiyani (48) kom af sted med, hvorefter de øvrige fulgte trop. Et hold garvede cricketspillere, der har 68 for 3, 79 for 4 bør umuligt kunne være ude for 87. 5 mand røg ud fra 81 til 87 på omkring fire overe. Albertslund ude på 19 overe !!!!! Koldings spillende træner – den ældre herre A. Amos – kom på til sidst. Old boysspilleren tog med nogle tørre offskruere 3 for 0 på 1 over. Det kunne han ikke have gjort i den laveste kategori hjemme i Australien.