Amjad Khan i midten omgivet af unge KB talenter

Orienteringsmøde på KB om Sports Academy Viborg

Det var nogle meget interesserede unge cricketspillere fra KB, der på et orienterende møde om det kommende cricket-akademi i Viborg, som fulgte blandt andet Amjad Khans indlæg om dette nye spændende projekt. Det blev forelagt af Jørgen Jønsson og Amjad Khan på KBs anlæg, hvor KBs kontaktperson Jens Bønding havde sørget for lokaler og faciliteter til dette møde, som havde deltagelse af 12 ungdomsmedlemmer i KB.

Mange af de fremmødte spiller på DCFs ungdomslandshold, og nu bliver det spændende hvordan spillernes interesse for projektet bliver modtaget i de respektive forældrekredse, som jo til syvende og sidst vil værende det afgørende for det kommende arbejde i Sports Academy Viborg.

Amjad Khan fortalte om hans egen ungdomsperiode på KB, og hvordan han i deres alder begyndte at få øjnene op for, hvor meget arbejde der egentlig skulle til for at blive bedre. Han var overbevist om, at hvis der havde eksisteret et dansk akademi på hans tidspunkt, så ville han havde været en af deltagerne i et sådan projekt.

En stor tak til KB og Jens Bønding for at gå ind i dette tiltag, som vi har planer om snarest at gentage på Svanholm Park med yderligere 3-4 københavnske klubber.

 

Jørgen Jønsson