Det er ikke hver spilledag, at et hold har en spiller, der scorer 125 not out – og han ender på det tabende hold.

Men sådan gik det i sæsonpremieren i elitedvisionen Glostrup, hvor Nørrebros Aftab Ahmed foldede sig ud med 126x på 119 bolde. Ahmed fik Glostrups markspillere til at ligne statister, når han knaldede boldene rundt omkring. Blandt andet måtte den fra AB indvandrede landsholdsspiller Bashir Shah trække sig ud af festlighederne efter en over på 15-16 points – hans første 5 kostede under 10.


Aftabs enlige 6’er

Solvangsparken i Glostrup præsterede en bane, der var hård som beton. Med ujævn græsbevoksning efter den hårde vinter var ordentlig markspil ikke nemt for nogen af holdene, hvilket er en del af forklaringen på de i alt 525 points.

Rashid Ali (39x) og Aftab Ahmed (18 firere og en sekser) hævede for Nørrebro som 3. gærde fra 153 til 262 på de sidste 12 overe. Der siges, at Aftab blev droppet ved 10 – et drop, der må have siddet i erindringen på Glostrups markspillere, der mildest talt ikke så oplagte ud – men det er ikke nemt mod en herre, der slår så hårdt som Aftab under de omstændigheder .


En improviseret 4’er fra Aftab på næstsidste bold

Havde Nørrebro haft en spinner eller afløsningskastere, der mindede om kvalitet, havde en sådan score formentlig været stor nok. Man når man smider
19 udenom hjælper man modstanderne godt på vej.

Glostrup var i farezonen efter at have mistet syvendegærdet ved 197 – og manglede fortsat 65 på ca. 13 overe, men Peter Poulsen (55x) og Henrik Saxe
(23x) kunne problemfrit passere i over nr. 43.


Michael Jeppesen kastes ud af Saad Hafez

Glostrup havde udover Bashir Shah en anden debutant, nemlig Scot O`Brien – tidligere Svanholm og Køge – der gjorde sin pligt med 37, mens Shezad Ahmed bidrog med 59.

1. division
Køge overraskede

S. Safi spillede nogen tid for Ishøj, men flyttede til Køge, hvor han har åbnet en grønthandel.

-Da jeg var inde for at købe brocoli (de smager altså ikke godt, selvom de siges at være sunde – redaktionens bemærkning) fik jeg ham overtalt til at spille for os, fortæller Køges formand Preben Felt. Det er jo ikke nemt, når han står i forretningen hele dagen. Men han fik da en afløser i dag og det var vi glade for. Safi scorede nemlig 87 mod favoritterne Albertslund, der måtte inkassere en Køge-score på 225.

Bagefter præsterede Safi 5 gærder for 33 og kan uden overdrivelse kaldes matchwinner.

Albertslund har haft en vis afgang op til denne sæson, men dog også tilgang i form af Saad Ratore fra AB, der toppede med 41 ud af Albertslunds 184 – gærdesiden så ikke bred ud.

Esbjerg var en tur i Ålborg. Det er nok mange år siden, for Esbjerg har lidt den tort at måtte rykke ned i år. Holdet har imidlertid klaret sig godt i pokalturneringen og var i hvert fald alt for godt til Ålborg, der startede med 92 med Theo Cupido som den eneste “retfærdige” med 33x. Daniel Klitgård 3/17. Esbjerg passerede for to gærder – topscorer var Mr. Ekstra med 38 – der er vist noget at arbejde med i Ålborg, mens vi tipper Esbjerg til en hurtig tilbagevenden til Elitedivisionen.


Glostrups Peter Poulsen spillede en fornuftig halvleg


En Scott O’Brien appel uden effekt…….