Afghanistan  v Danmark

Kampen i dag var på mange måder anderledes. Det regnede – der er i gennemsnit 5 regnvejrsdage i Dubai om året – og Danmark tabte lodtrækningen. Men Afghanistan valgte at sende Danmark til gærdet, da de vil forbedre deres net run rate. Kampen blev ikke reduceret, kampstart blev uskudt med 1 time.

Danmark havde lavet om i deres åbningsgærde til kampen. Yasir og Carsten åbnede. Det var en ændring der betalte sig. Danmarks højeste åbningsgærder. De skiltes i over nummer 11, hvor Yasir bliver grebet ud med 67 på tavlen. Yasir 35 på 42 bolde. Carsten gik kort efter – 36 på 35 bolde. De sidste gærderspiller fik totalen op på 145 – Danmarks højeste score i turneringen. Lige pludselige begyndt folk at snakke om, at Danmark kan jo godt spille :) Helt klart Danmark bedste optræden ved gærdet.

Afghanistan startede som de plejer – gå efter alt. Det indebære som regel også noget risiko. Afghanistan 19/3 efter 2.4 overs. Afghanistans anføre Nabi kom ind og viste hvor god han var. Danmark slog tilbage da Nabi gik ben for med scoren 55 på tavlen i over nummer 6. Afghanistans nummer 4 Najibullah begyndte at spille defensivt, men de løse bolde blev straffet. Vendepunktet var over nummer 12, hvor han lavede 26 i en over med 4 sekser. Et super greb af Kamran på stegen endte hans halvleg. Men skaden var sket. Afghanistan 124/4. Najibullah lavede 61 på 34 bolde. Danmark blev ved med at tage gærder, men desværre for sent. Afghanistan passerede den danske total på 15.3 overs. Afghanistan 146 for tabet af 8 gærder.

Danmark viste i dag, at de KAN spille cricket. Alle der har set Danmark spille i turneringen indtil nu, roste Danmark. “De kan jo godt spille cricket”.

Danmark spiller i morgen mod PNG på Sharjah stadion. Danmarks første og eneste kamp på et cricket stadion.