DSC_0392

Øvelse i hvor mange, der kan være i en telefonboks

KB vandt gevaldigt stort over Ishøj (192-113) efter en kamp, hvor begge hold syntes at være lidt for tændte. Der blev ævlet, der blev kævlet, der blev sledget, der blev overappelleret og ham, der havde sledget mest i marken kunne tilsyneladende ikke lide mosten, da han selv kom til gærdet, så anføreren følte sig foranlediget til tage affære.

Nåh vi skal vel skrive om det spillemæssige først, selvom det var en ulige sag. KB lavede 192/8 med pointsene pænt spredt ud blandt klubbens topfolk med Aftab Ahmed (41 not out) og Hamid Shah og Yassir Iqbal begge med 26. 3/25 til Ishøjs hovedkaster Pawan Kumar, der som sædvanlig var svær at få af sted.

DSC_0382

Pawan Kumar kastes ud og det er realistisk set slut for Ishøj

Da selvsamme Kumar blev kastet ud som Ishøjs sjette gærde – og totalen kun var på 56, ja så var den kamp i virkeligheden forbi. Men Ishøjs Ali Akhtar er ikke til at få ud (36 på 96 bolde) og han holdt sammen på resterne, så Ishøj endte med 113 på 41 overe, men den sidste time var en lang dags rejse mod nat.

DSC_0391

Dommer Ole Olsen forsøger sig med en dæmpende hånd, som absolut ingen interesserer sig for.

Men når kampen er nået til et punkt, hvor kun et udfald er muligt og hvor alle står og småkeder sig og markholdet fjoger rundt, så kan man da altid muntre hinanden op med diverse skænderier.

Som sagt så gjort. For en ude fra kommende må det have lignet en øvelse i, hvor mange, der kan klemmes ind i en telefonboks, da Ishøjs anfører Tahir Hussain pludselig begav sig ind på midten af banen og begyndte at skændes med KBerne og alle endte i en mindre sammenpresset klump, mens kneveren gik.

DSC_0395

Dommer From gør sit bedste for at skille parterne

De to dommere forsøgte sig med forskellige former for tegn på, at der skulle ”breakes”, inden Ishøjs anfører til sidst blev eskorteret ud af banen guidet af den altid fornuftige klubkammerat Ali Akhtar.

Det hele bundede i at holdene skulle forsøge sig ud i sledgningens ikke særligt ”ædle ” kunst, men kunne give, men ikke tage.

DSC_0396

Yasser Iqbal får en kærlig hånd af Ishøjs anfører Tahir Hussain

Dommer From levede i det hele taget op til sit navn. En mindre tålmodig dommer kunne godt være gået ”mere til makronerne”, så en eller flere eller alle sammen var gået hjem i utide. Han fik også den usædvanlige opgave, at fortælle KBs hovedkaster, at man ikke kan være skadet om to overe. Mohammed Farooq mente at måtte trække sig ud af kampen på grund af en skade. Men han skulle altså lige fyre sine to sidste overe af. Så måtte dommer From til hans store utilfredshed fortælle ham, at man ikke både kan kaste og være skadet, så Farooq måtte forlade banen øjeblikkelig, hvis KB skulle have lov til at få en markreserve ind – selvfølgelig ledsaget også af en masse gang brok.

DSC_0405 DSC_0406

Ishøjs Z. Kaini – up in the air – og ned i hænderne på Yassir Iqbal og dagen er slut for Kaini – og alle de andre.

Første divsion

Christian Thorup tilbage i dansk cricket efter svensk eventyr

AB og Svanholm II spillede en gevaldig spændende sag på ABs bane, hvor det kunne være blevet til både en søn og en datter, indtil den sidste Aber blev løbet ud på sidste overs anden bold. AB skulle med sidstegærdet inde lave 6 points for at vinde med 6 bolde tilbage, men endte med 4 for lidt (157 mod 161).

Svanholm havde fået tilgang af Christian Thorup, der præsterede 27 og en god gang keeperi. Han har også prøvet det før. I de gode gamle dage for Aalborg Chang, så flyttede han til Sverige og blev både svensk landsholdsspiller og formand for det svenske forbund. Her mellem sæsonerne 2012 og 2013 har han været hovedforhandler i Aalborgs flytning til to nye dejlige baner og kunne i efteråret 2012 selv slå det første slag på klubbens to nye kunstgræspitch. Nu orker han ikke ævleriet i de svenske cricketkampe og håber det er bedre i Danmark, men have heldigvis ikke været til KB-Ishøj.

Fazan Ahmed (36) var som sædvanlig topscorer for AB, men han var så længe om det (99 bolde), at AB kom i tidnød til sidst, hvor Svanholm fandt frem til Raja Imran Khan, der som sjettebowler tog 4 gærder for 31.

Albertslund boltrede sig på den store, men hurtige bane i Kløvermarken, hvor den ikke just ekvilibristiske, men hårdtslående A. Gul førte an med 47 not out ud af 217/9. Nørrebro 137, S. Sharma 3/30 for Albertslund.