AB gav ubesejrede Skanderborg god modstand trods nederlag

KBs gode lille tekniske gærdespiller P. Saranga scorede Century mod Husum

KBs gode lille tekniske gærdespiller P. Saranga scorede Century mod Husum

Selv om Skanderborg havde sendt en af deres hovedkastere- Morten Kristensen- til Aarhus for at løbe en halvmaraton- klarede de ubesejrede jyder skærene med en sejr på 32 points, hvor Skanderborgs afvikling de første 25 overs ved gærdet, var en tro kopi af gårdsdagens kamp mod Svanholm, hvor jyderne scorede 274 points. Men forskellen i dag var dog, at den unge ABer Annique Uddin bowlede Frederik Klokker(30) ud ved totalen 88. Efterfølgende havde Skanderborgs gærdespillere svært ved at accelerere. Kun Anders Bülow (63 på 58 bolde), der omsider har fundet landsholdsformen, samt Rizwan Mahmood (28 på 33 bolde) formåede at score i det rigtige tempo.

ABs kastere, som havde pitchen med sig, gjorde det godt, og det fik også klubbens markspil til at blomstre mere en vanligt. Skanderborg kæmpede sig til 209 for 7 på de 50 overs, og man sad med fornemmelsen om, at denne score måske nok var en tak for høj for Bagsværd-klubben. Annique Uddin bowlede godt og struktureret med 2 gærder for 37, medens ABs mest gærdeædende kaster i år, Abhijeet Venkatesh, som er en fremragende allrounder, som klubben har fået fra Malmø tog 1 gærde for 43.

Kamran Mahmood knælende tog 4 gærder mod AB

Kamran Mahmood knælende tog 4 gærder mod AB

AB mistede forholdsvis hurtigt 3 gærder for 36 (13 overs), og kampen så ud til af blive spændingsforladt. Men A., Ullah(42) og Abhijeet Venkatesh(46 på 48 bolde) ville det anderledes, og da A. Ullah gik ved 120 for 6 i over nummer 36, kæmpede de resterende gærdespillere videre og nærmede sig så småt Skanderborgs total. Her kunne man godt se at jyderne manglede et par af deres normalt gode kastere. I over nummer 46 var alle AB-gærderne ude, og det var Kamran Mahmood, der var oprydderen til sidst og tog i alt 4 gærder for 34 , den unge legspinner Christian Thorsted tog 2 gærder for 45. Skanderborgs sejr lød på 32 points mod det godt kæmpende AB-hold, som redaktionen har lovet, at de ikke rykker ned i år, og det fastholder vi stadigvæk.

KB udraderede Husum og vandt kæmpestort

Det var nok forståeligt, at KB valgte at batte først mod Husum. Her kunne holdet få sig en god og stor halvleg, hvor gærdespillerne kunne få en fornøden omgang gærdetræning, og det fik man.

Den lille vævre og teknisk begavede inder Parwan Saranga boltrede sig med et Century (110 på 111 bolde), og efterfølgende fulgte Aftab Ahmed(59 på 27bolde), Yasir Iqbal(51 på 90 bolde), Shehzad Ahmed(35 på 19 bolde) og Bashir Shah (34 på 38 bolde) det livlige gærdespil op, og da regnskabet skulle gøres op, stod der 324 for 8 på tavlen.

Denne opgave var da også en for stor mundfuld for Husum-spillerne, der var ude efter 43 overs for 94 points Gerrit Müller scorede 25 som højeste. P. Sarangal var også i denne gebet KBs bedste med 3 gærder for 20 points.

Skanderborg er stadig ubesejret efter de to sejre i weekenden over Svanholm og AB, og det er efterhånden svært at se, hvem der vil være i stand til at vippe dem ned fra førstepladsen i Elitedivisionen.

  1. Division toppes af Albertslund

Der blev afviklet 3 kampe i 1.division i denne weekend. Svanholm-II slog KB –II med 63 points, Kolding besejrede Aalborg med 133 points, og topholdet Albertslund vandt over Glostrup med 44 points. Nu fører Albertslund rækken med 10 points efter 7 kampe, Svanholm-II, Ishøj-II, Kolding, har alle 8 points på de følgende pladser.

Jørgen Jønsson