De to talentfulde AB-spillere Usman Ali (tv) og Annique Uddin (th)

De to talentfulde AB-spillere Usman Ali (tv) og Annique Uddin (th)

Klubben er også med til at dominere i ungdomsrækkerne

Med en overbevisende sejr i dag over bundholdet Tåstrup cementerede AB favoritværdigheden til oprykningen til elitedivisionen. Sejren lød på 99 points, og kom i hus uden det helt prangende spil.

Nu skal man ikke høre på alle de rygter der hver sæson popper op sidst på sæsonen, men ingen tvivl om at AB nok har brug for en eller to klassespillere, hvis man ikke vil ende som elevatorhold. Ingen tvivl om at klubben har talenterne på vej, men det er nok tvivlsomt om de alle eventuelt kan være med til allerede at kunne gøre sig i den noget sværere elitedivision.

AB er en klub i rivende udvikling – i sær er det bemærkelsesværdigt med den gode og sunde ungdomsafdeling, som Mikkel Grøn og Co. Har fået etableret- på 1.holdet har klubben en god blanding af de lidt ældre og yngre talenter af klubben egen avl.

Et par af de unge, som man forventer sig meget af, er Annique Uddin, som ikke gjorde det store indtryk i dag, og så Usman Ali, der som åbningsgærde scorede 65 på 79 bolde i ABs halvleg på 235 for alle. Usman er i besiddelse af en ganske udmærket teknik, måske er han ikke altid helt i boldens linje, men i dag var han meget fokuseret i starten af sin halvleg, hvor AB var 3 ude for 47 points. Holdet besidder  en rimelig bred gærdeorden, når vi fokuserer på 1.division. Spørgsmålet er, vil flere af de midterste gærdespillere også være i stand til at producere points i den bedste række? Det vil tiden vise, men spillere som Annique Uddin, Usman Ali, inderen Ogino jojo, og M. Hussain har alle en mulighed for at kunne gøre sig i den bedste række. Uddin har jo allerede på udvalgte ungdomhold bevist sit store potentiale både som gærdespiller og offspinner.

Tåstrup scorede136 for alle med åbningsgærdet BH. Ali som topscorer med 31 points. Bedste AB-bowler var J. Ali med 5 gærder for 27 på sine 8 overs.

Med mindre Bagsværdholdet ”dummer” sig i de sidste kampe – de møder Esbjerg hjemme- vender klubben tilbage til den bedste række til næste sæson. Det var måske derfor, at den årvågne skribent fik øje på den tidligere professionelle fastbowler og danske landstræner Ole Mortensen, der sad gemt væk i ly af en lille regnbyge inde i den lille spillerboks! Var det begyndende kontraktforhandlinger med den forhåbentlig nye elitedivision-klub AB, der var påbegyndt?

Jørgen Jønsson