Det danske cricketlandshold tabte til Irland med 99 points, men fik faktisk en godt start ved EM i Skotland , da holdet formåede at tage alle irske gærder for 209 på 45 overs.


Trænerne Peter Palle Klokker og Graham Saville (stavet Servill i programmet!)

Beretningerne lyder, at det var rigtig swingvejr og med risiko for regn senere på dagen, derfor valgte den unge anfører Frederik Klokker at gå i marken, også fordi pitchen gav medium kasterne en fordel.

Efter en start hvor de irske gærdespillere ret hurtigt fandt en runrate på ca. 6 pr. over, kom det danske hold godt ind i kampen og fik sat scoringstempoet noget ned ved at erobre 4-5 gærder fra totalen 102 til 160, og da det irske sidste gærde gjorde sin entre var totalen 173 points. Desværre for det danske hold lykkedes det for Irlands sidste gærdestand at forbedre scoren til 209 inden det faldt i over nummer 45.

Landstræner Peter Palle Klokker var tilfreds med det danske holds indsats i marken, men ærgrede sig over at der var for mange udenoms p.g.a. det fugtige skotske swingvejr.


McCallan gribes af reserven Hamad Zaman fra Micahel Pedersens kastning

Det er vist mange år siden vi har holdt et irsk hold nede på lidt over 4 points pr. over, og der var da også tro på at vi måske kunne lave overraskelsen i dag.
Anfører Frederik Klokker var stærk medvirkende til den gode danske præstation i marken. Han havde 4 greb bag gærdet og en lynhurtig stokket ud .

Thomas Hansen og Henrik Saxe startede bowlingen, og Thomas bowlede godt og rimeligt billigt, medens Henrik ikke rigtig havde længde og retning og blev dyr ( 0 for 45 på 8 ) Thomas endte med 2 gærder for 36 på sine 10 overs. Bedste kaster blev dog unge Zishan Shah med 3 gærder for 45 på 8 overs. en god præstation af den unge fremadstormende allrounder som måtte overtage kastningen efter David Borchersen. Også vores