Ebjerg besejrede Husum med 63 points

Hvad er det med søstrene ??

Sidste år tabte Svanholm to gange til KB -en gang til Yassir Iqbal og en gang til Hamad Khan – og dermed var Glostrups vej til DM sikker.
Historien var ved at gentage sig – i hvert fald halvvejs – i sæsonpremieren på KB`s beundringsværdige flotte bane.
Svanholm troede sig sikker, da 6 KBère var ude på 19 overe for 55 efter at Svanholm havde indledt med 199.
Men den tungtvejende Khan ville det anderledes. Han serverede 5 chancer -ganske vist alle rimeligt vanskelige, men et hold med ambitioner om DM bør ikke droppe så mange, selvom de ikke er lige ned i posen.
Men det gjorde Svanholm, så Khan kunne stå at vente på, at der kom en lang bold op i battet, som han kunne hamre ud over de korte KB-grænser på Peter Bangsvej. Han og veteranen Rizwan Tabassum præsterede en syvendegærdestand på 89, førend Henrik Saxe fik gjort kål på ham.
På en underlig måde.
Khan havde været helt ovenpå på forreste fod, men ikke desto mindre valgte han, da han havde lavet 69 på 101 bolde, at gå tilbage på en god-længde bold fra Henrik Saxe – og gærdet blev splittet.Måske mere ukoncentration og manglende stamina efter en lang dag end manglende teknik. Dermed var 7 KBère ude for 144 og spillet var nok ude -skulle man tro efter Rizwan Tabassums efterfølgende håbløse forsøg på at gå frem og chase en skævert fra Hamid Shah med stokket ud som resultat.
KB ude for for 144, da der ikke blev tastet flere scorer på de elektroniske scoringsmekanismer, der benyttes nu om dage, .
Svanholm indledte med 199. Efter en rimelig indledning på 55 for 2 takket være Zamer Khans 30 skulle KB helt hen i over nr.34 ved totalen 126,førend der atter var bid.
I mellemtiden havde Hassan Rashid – vægttab og fit lig med med bedre gærdespil (51) – og Hamid Shah (57) øget.
Shah har mistet en tand eller to og diverse tandkød efter eventyret i Dubai, hvor han fik slået overmunden og gebisset i stykker på en umulig bane langt ude i ørkenen under en opvarmningskamp og blev sendt hjem til rekreation og tandlæge. Han kom aldrig med på Danmarks hold, hvor han kunne have pyntet.
Her pyntede han på Svanholms score med 57. Igen en præstation af den vikarierende Svanholm anfører Taha Ahmed med 30, førend Svanholm fremviste en hale blød som KB`s og var ude for 199.

Der var diverse optøjer under Svanholms gærdehalvleg. Da referenten både er inhabil og ikke så det, skal han nok vare sig for at beskrive det.
Men generelt – selvfølgelig helt uden sammenhæng med det skete -kan det undre, at et vist folkefærd, der befolker de danske cricketbaner, altid skal udtale sig om modpartens søster og et eller andet, der har relation til søsterens underliv, når de skal tirre hinanden.
Dog – måske skal man ikke undre sig, når man ser hvilken effekt, det kan have. Det er som at se champagneprop springe – det hele popper op..
En danske ville formentlig modtage bemærkninger af den slags med svaret -jeg håber hun nyder det.

Esbjergs gode start

Referenten var heller ikke til stede i Esbjerg og har måske også der gået glip af nogle saftige episoder der..Man må dog tvivle. Danskere og tyskere plejer ikke at gå amok – i hvert fald ikke på grund af den slags latterlige imbicilile bemærkninger. De har andre metoder.
Esbjerg nød godt af af en sikkert hurtig lille bane og Husums nådeholdne kasteangreb, hvor Hauke Müller – nærmere de 50 end de 40 – stadig kan tonse den derned af med et rimeligt resultat (1/44 på 10) C. Bro (75 på på 84 bolde) var tiltroet en plads højt oppe i Esbjergs gærdeorden og sagde tak for tilliden, da han sammen med bl.,a. Kasper Rubin (45) hævede.
Uanset at banen er lille er 243 en pæn sjat – i hvert fald var glasset alt for fyldt for Husum, der dog noteredes for pæne 180.Daniel Klitgård – et nyt kasternavn (4/30 for Esbjerg) – mens Henning Dau forhåbentlig i år vil spille alle kampen for HUsum – her toppede han med 36.

Søren Nissen