sm miniput d, 21.marts 013

Deltagere med ledere ved miniput-SM  i Søndervangsskolen, Glostrup

Ingen skal komme og sige, at DCFs nye formand Umair Butt kun er eliteorienteret. Han var der med sine miniputter fra Albertslund til SM-stævnet i Søndervangsskolken i Glostrup og uddelte medailler til alle. Han skal iøvrigt repræsentere Danmark ved ICCs sommermøde på Barbados til sommer – det vil sikkert interessere de andre lande, hvordan vi spiller miniputcricket i Danmark midt under drøftelserne om fordelingen af millionerne.

Normalt kårer man ikke vindere ved miniputstævner, men der er et par undtagelser. Og dette stævne var et af dem. Men holdene spillede nu alligevel med deltagere fra andre klubber uden at nogen brokkede sig over det. Vinderne blev et kombineret hold 2/3 fra Glostrup og 1/3 fra Svanholm. Det kune glæde Glostrups ungdomsleder Rasmus Kofoed, der er ved at få held med at genetablere en fin ungdomsafdeling i Glostrup, hvor man har tlmeldt miniput- og lilleputhold til sommer.

Af andet glostrup-nyt kan fortælles, at det ser ud til at klubben har rebet sejlene efter chokket over  den dramatiske afgang af 7 spillere, der betød, at klubben bad om at blive rykke ned i 1. divsion (Nørrebro erstatter Glostrup i elitedivsionen). Efter at Glostrup først havde trukket sit andethold, er der nu kommet så megen tilgang – eller tilbagevenden af gamle kræfter – at 2. holdet er genetablereet i 2. divsion øst. Efter sædvanligvis nogenlunde pålidelige kilder vil Peter Poulsen spille i år – det vil så ske sammen med den spillende træner Henrik Saxe-Hansen, der efter et års fravær fra cricket vender tilbage til Glostrup efter nogle år i Svanholm. Saxe-Hanen startede i Ringsted, kom til Køge, gik i Glostrup og vender nu tilbage til Glostrup. 

SN

 

sm miniput d, 21.marts 009

Vinderne – det kombinerede hold fra Glostrup og Svanholm