Martin Pedersen bowlede strålende

Martin Pedersen bowlede strålende

 Strålede over sit holds sejr over Glostrup takket være Martin Pedersens præstation

Koldings altmuligmand-formand, førsteholdspiller i 30 år, far til to sønner på holdet- og vi kunne blive ved, 51 årige Peder Pedersen spillede ikke i dag, men fastslog, at han stiller op i morgen mod Svanholm II. Han overværede således Kolding sejr over Glostrup på 30 points, som kom i hus på god kastning og markspil.

Peder Pedersen debuterede på Koldings 1.hold i 1980, og 5 år efter tog han afsted til Grønland, hvor han efter ca. 6 års ”fangst”, først rigtigt fik sin søde kone Pauline på krogen. Efter at have konstateret, at der ikke blev spillet cricket på Grønland, drog Peder, sammen med Pauline, som nok ikke dengang anede hvad cricket gik ud på, tilbage til Danmark, og Pauline fødte to cricketdrenge, Martin og Minik, der sammen med fader Peder, skulle føre Koldings cricket-traditioner videre.

Peder spiller stadigvæk efter små 30 år på Kolding 1.hold, hvor han har spillet over 300 kampe, hvoraf ca 90 % som holdets åbningsgærde.

” Jeg har ikke præcise tal over mine bedrifter, men jeg kan da sige, at jeg foruden min deltagelse i ca. 30 år på 1.holdet, har jeg været formand i klubben i 23 år. Uden min mentor og ihærdige ”bagmand” Lars Peter Nielsen, mest kaldt LP, havde jeg nok ikke kunnet drive klubben som førstemand i alle disse år, hvor LP har været en uvurderlig støtte, til alt hvad der er foregået i klubben” siger Peder Pedersen, og kigger stolt ud over Solvangsparken, hvor sønnike tager endnu et gærde.

Formand Pedersen har spillet på Koldings førstehold i ca. 30 år

Formand Pedersen har spillet på Koldings førstehold i ca. 30 år

Selve kampen var ikke særlig pointrig. Efter en fornuftig start, var Kolding stort set presset hele halvlegen ned, hvor kun C. Botma med 32 på 38 bolde gjorde væsen af sig. Kolding endte med 132 på 45 overs.

Glostrup kom under stort pres fra starten af ved gærdet, da Martin Jensen gik på et fremragende greb af unge Rasmus Kirkmand. Hurtigt efter gik  Z. Ali med  ben for, og da Paul Johnstone kort efter blev bowlet ud af Martin Pedersen var der 3 ude for 10. De to tidligere ringstedspillere Henrik Saxe og Rasmus Nielsen blev også hurtigt ekspederet -5 ude for 14 points- så var det op til Peter Poulsen at få rettet op på tingene, sammen med Formad Borchersen og Michael Jeppesen, alle 3 bidrog med respektable score men det lykkes ikke for Glostrup helhjertet at nærme sig Koldings total, inden hele gærdesiden var ude for 102 points. Martin Pedersen bowlede fremragende og tog 4 gærder for kun 18 points på 9 overs, og Kolding kunne trække sig til bage med en sejr på 30 points.

Glostrups Michael Jeppesen scorer en sekser, men det var ikke no

Glostrups Michael Jeppesen scorer en sekser, men det var ikke nok

Jørgen Jønsson