Alle hold har nu vundet en kamp i elitedivsionen

 

Regnen kom til københavnsområdet 3-4 overe efter starten på KB-Skanderborg og Ishøj-Esbjerg. På KB gav man hurtigt op og kampen fik det dramatiske prædikat ”abandoned”. Formentlig var ingen af holdene interesserede i at få en forkortet sluggerkamp ud af et sådant tiopopgør – eller også var KBs bane som sædvanlig håbløs, når det gjaldt vand.

I Ishøj tilbragte holdene adskillige timer ventende på opholdsvejr. Her har Ishøj nok presset gevaldigt på for at kampen ikke skulle aflyses, fordi hjemmeholdet havde to Esbjerg-gærder ude, da regnen kom.

Da man kom i gang kunne der presses 2 x 24 overe ind. Havde det ikke været for Henrik Øres 48 havde det se småt ud for Esbjerg, der kun producerede 98/8 under de smaskvåde og tunge forhold (H. Khalid 4/34).

Ishøj passerede i rimelig god orden på 16 overe for tabet af 5 gærder. Den tidligere ABer A. Virk 34. Ishøjs første gevinst i elitedivsionen, hvor alle hold nu har vundet en kamp. Så det ser ud til at blive en gevaldig jævnbyrdig turnering.

 

Odenses 4. gærde må have sat Odense-rekord.

DSC_0003

Og regnen kom

I 1 divsion var hjemmeholdet Odense ovenpå fra starten, da 5 ABere var ude for 49 og 6 ude for 81. AB viftede med halen og endte med 161 uden at nogen udmærkede sig særligt bortset fra Odenses kaster I. Ali (4/16). 3 Odense-folk var ude for 16. men så kom en vindende gærdestand mellem åbneren A. Ahmad (71x) og W. Ashraf (67x), der hævede fra 16 til til de vindende 162/3. Mon ikke det er 4. gærderekord i de relativt unge Odense Cricket Club.

DSC_0029

Sahadat Riaz i sving for Svanholm II mod Albertslund

Albertslund var mildt sagt ikke meget for at sidde på Svanholm Park og vente efter at deres 2 første gærdespillere var ude for 4 ved regnvejrsstoppet kl. 10.10. Kort før fristen var udløbet for at man kunne fortsætte spillet, kom opholdsvejret og der blev afviklet 2 x 20 overe, hvor holdene tilsyneladende ikke anede, at de ikke nødvendigvis kun måtte bruge kasterne i 4 overe hver.

DSC_0013

Albertslund har anskaffet sig en lilla sag af en spilledragt – væsentligt mere festligt end deres tidligere grå, som så absolut var Danmarks kedeligste. Men sjov nok – der indførtes farvet tøj for at holdene skulle være forskellige – men den lilla sag, som Albertslund nu har, findes også i andre klubber. Her en albertslundgærdespiller i svingninger.

DSC_0024

DCFs formand Thomas Kentorp giver dommerkollegaen Mohammed Shakeel – her i rollen som kaster. dvs. en rigtig multitasker – medhold i en ben for- appel mod Svanholm IIs Shafqat Riaz

Man kan sige, at Albertslunds spillestil ikke adskiller sig særligt, når de spiller twenty/20 og almindelig cricket. De forekom rutinerede i at hælde bolden op i luften og ramme hullerne og endte med 122/8. Svanholms halvleg var dårligt disponeret og den sidste halvdel af gærdesiden havde ikke en chance for at gøre sig, da den første halvdel havde ædt 15 af overne og kun produceret under halvdelen af den fornødne total. Svanholm II ude for 90 (Sahadat Riaz 35, A. Javed 4/12).

SN